Product

Σχεδιασμός κτιρίων για την υγεία και το ευ ζειν στο κατώφλι του 21ου αιώνα

Product

Σχεδιασμός μεταφορικών συστημάτων

Σχεδιασμός κυκλωμάτων με τη VHDL

Κωδικός:
130177
Description: 

Η VHDL είναι μια γλώσσα περιγραφής υλικού για την κατασκευή κυκλωμάτων. Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται η χρήση της γλώσσας αυτής για την κατασκευή κυκλωμάτων κλιμακούμενης δυσκολίας, μέσα από αναλυτικά παραδείγματα που καθοδηγούν σταδιακά τον αναγνώστη στην εξερεύνηση των δυνατοτήτων (αλλά και των περιορισμών) που του παρέχει η γλώσσα αυτή.

24,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η VHDL είναι μια γλώσσα περιγραφής υλικού για την κατασκευή κυκλωμάτων. Στο βιβλίο αυτό περιγράφεται η χρήση της γλώσσας αυτής για την κατασκευή κυκλωμάτων κλιμακούμενης δυσκολίας, μέσα από αναλυτικά παραδείγματα που καθοδηγούν σταδιακά τον αναγνώστη στην εξερεύνηση των δυνατοτήτων (αλλά και των περιορισμών) που του παρέχει η γλώσσα αυτή. Όλα τα παραδείγματα του βιβλίου συνοδεύονται από κυκλωματικά διαγράμματα, αλλά και αποτελέσματα προσομοίωσης, έτσι ώστε ο αναγνώστης να μπει εξαρχής στο κλίμα του "πραγματικού κόσμου" δημιουργώντας κυκλώματα τα οποία θα είναι ελεγμένα και πλήρως λειτουργικά. Καλύπτεται επίσης αναλυτικά η διαφοροποίηση μεταξύ συντρέχοντος και ακολουθιακού κώδικα, καθώς και η δημιουργία αρθρωτών υπομονάδων που θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε επίπεδο μεγαλύτερων δομών. - Πιο συγκεκριμένα, στο πρώτο μέρος του βιβλίου εξετάζεται λεπτομερώς το υπόβαθρο και οι τεχνικές συγγραφής κώδικα στη VHDL: συμπεριλαμβάνονται θέματα όπως η δομή του κώδικα, οι τύποι δεδομένων, οι τελεστές και οι ιδιότητες, οι συντρέχουσες και ακολουθιακές εντολές και κώδικας, τα αντικείμενα (σήματα, μεταβλητές, και σταθερές), ο σχεδιασμός μηχανών πεπερασμένων καταστάσεων, και παραδείγματα πρόσθετων σχεδιασμών κυκλωμάτων. - Το δεύτερο μέρος βασίζεται πάνω στο υλικό που έχει ήδη παρουσιαστεί, με προσθήκη στοιχείων τα οποία προορίζονται κυρίως για τοποθέτηση σε βιβλιοθήκες: εξετάζονται τα πακέτα και τα συστατικά στοιχεία, οι συναρτήσεις και οι διαδικασίες, και δίνονται πρόσθετα παραδείγματα σχεδιασμών συστημάτων. - Επίσης υπάρχουν παραρτήματα σχετικά με τις συσκευές προγραμματιζόμενης λογικής (PLD/FPGA) και τα εργαλεία σύνθεσης. Η εξαιρετικά πρωτότυπη προσέγγιση του βιβλίου ως προς τη διδασκαλία μέσω εκτενών παραδειγμάτων συστημάτων, καθώς και η μοναδική ενοποίηση της VHDL και του σχεδιασμού, το κάνουν κατάλληλο τόσο για σπουδαστές της επιστήμης υπολογιστών, όσο και για ηλεκτρολόγους μηχανικούς.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-118-6
Book pages: 
405
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Volnei A. Pedroni απέκτησε το Ph.D. του ως ηλεκτρολόγος μηχανικός από το Πανεπιστήμιο Caltech. Είναι Καθηγητής του Τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών στο CEFET-PR (Ομοσπονδιακό Κέντρο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης του Parana) στη Βραζιλία.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-461-118-6
Book pages: 
405
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο