Product

Σύγχρονα δεδομένα στην χειρουργική του γαστρεντερικού

Product

Σύγχρονα ελληνικά τοπία

Σύγχρονα δίκτυα τηλεπικοινωνιών

Κωδικός:
69713
Description: 

[...] Στο βιβλίο αυτό, αρχικά γίνεται μια σύντομη αναφορά στις τρέχουσες τεχνολογίες και υπηρεσίες, και στη συνέχεια παρουσιάζονται οι νέες τεχνολογίες και η σχέση τους με την Κοινωνία των Πληροφοριών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις τεχνολογίες ΑΤΜ και IPv6, καθώς επίσης και στις εφαρμογές τους.
Μερικά από τα θέματα που αναλύονται είναι:
- Εισαγωγή στα δίκτυα.
- Βασικές και προηγμένες υπηρεσίες Διαδικτύου.
- Δρομολόγηση, μεταγωγή και πρωτόκολλα.
- ATM, IP over ATM, Multiprotocol over ATM, ATM LAN Emulation, Multicast over ATM.
- Τεχνολογία IPv6 και IP.

15,35 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

[...] Στο βιβλίο αυτό, αρχικά γίνεται μια σύντομη αναφορά στις τρέχουσες τεχνολογίες και υπηρεσίες, και στη συνέχεια παρουσιάζονται οι νέες τεχνολογίες και η σχέση τους με την Κοινωνία των Πληροφοριών. Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στις τεχνολογίες ΑΤΜ και IPv6, καθώς επίσης και στις εφαρμογές τους. Μερικά από τα θέματα που αναλύονται είναι: - Εισαγωγή στα δίκτυα. - Βασικές και προηγμένες υπηρεσίες Διαδικτύου. - Δρομολόγηση, μεταγωγή και πρωτόκολλα. - ATM, IP over ATM, Multiprotocol over ATM, ATM LAN Emulation, Multicast over ATM. - Τεχνολογία IPv6 και IP. - Τεχνολογία ISDN. - Εφαρμογές τηλεκπαίδευσης και τηλεδιάσκεψης. Ανεξαρτήτως της τεχνολογίας που χρησιμοποιείται, ATM, IP, IP over ATM, LANE, PNNI, το βιβλίο αυτό είναι ένας χρήσιμος οδηγός στις τεχνολογίες αυτές και στην κατανόησή τους.
Subtitle: 
ATM: IP και IPv6: ISDN: Υπηρεσίες Internet: Εφαρμογές Internet
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8105-28-5
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παπαχριστοφής Κωνσταντίνος είναι απόφοιτος του τμήματος Πληροφορικής του ΤΕΙ Αθήνας. Πραγματοποίησε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στην Αγγλία, όπου και απέκτησε τον τίτλο MSc Data Communications με άριστα. Εργάζεται ως διαχειριστής δικτύου ΤΕΙ Αθήνας και παράλληλα υποστηρίζει τεχνικά, σε θέματα υπηρεσιών διαδικτύου, όλα τα ΤΕΙ της χώρας. Συμμετείχε και συμμετέχει σε αρκετές ερευνητικές ομάδες και μελέτες που σχετίζονται με θέματα γύρω από τεχνολογίες δικτύων.

Subtitle: 
ATM: IP και IPv6: ISDN: Υπηρεσίες Internet: Εφαρμογές Internet
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8105-28-5
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο