Product

Σύγχρονα συνδετικά συστήματα

Product

Σύγχρονα συστήματα αυτόματου ελέγχου

Σύγχρονα συστήματα αυτόματου ελέγχου

Κωδικός:
75692
Manufacturer: 
Description: 

Για περισσότερο από είκοσι πέντε χρόνια, το σύγγραμμα με τίτλο "Σύγχρονα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου" (Modern Control Systems) αποτελεί ένα πρότυπο για όλα σχεδόν τα συγγράμματα που αφορούν στην ύλη του αντίστοιχου μαθήματος σε προπτυχιακό επίπεδο. Οι πωλήσεις του βιβλίου αυτού συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα (bestseller) εξαιτίας του γεγονότος ότι οι συγγραφείας του, κατάφεραν να παρουσιάσουν την σύνθετη θεωρία του αυτομάτου ελέγχου με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ευχάριστη και προσιτή στους φοιτητές.

71,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για περισσότερο από είκοσι πέντε χρόνια, το σύγγραμμα με τίτλο "Σύγχρονα Συστήματα Αυτομάτου Ελέγχου" (Modern Control Systems) αποτελεί ένα πρότυπο για όλα σχεδόν τα συγγράμματα που αφορούν στην ύλη του αντίστοιχου μαθήματος σε προπτυχιακό επίπεδο. Οι πωλήσεις του βιβλίου αυτού συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να παραμένουν σε υψηλά επίπεδα (bestseller) εξαιτίας του γεγονότος ότι οι συγγραφείας του, κατάφεραν να παρουσιάσουν την σύνθετη θεωρία του αυτομάτου ελέγχου με τέτοιον τρόπο ώστε να είναι ευχάριστη και προσιτή στους φοιτητές. Στο βιβλίο αυτό παρουσιάζεται μια γενικότερη μεθοδολογία σε θέματα αυτομάτου ελέγχου η οποία ενώ στηρίζεται κατά βάση στο αντίστοιχο μαθηματικό υπόβαθρο, δίνει εντούτοις αρκετή έμφαση στα μοντέλα των διαφόρων φυσικών συστημάτων καθώς επίσης και στον πρακτικό σχεδιασμό συστημάτων ελέγχου που βασίζονται σε ρεαλιστικές προδιαγραφές. [...]
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8050-94-4
Book pages: 
1213
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Ο Richard C. Dort είναι καθηγητής στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνιας, στο Davis. Ως εκπαιδευτικός, είναι γνωστός για το έντονο ενδιαφέρον για τη θεματολογία των Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και τις εφαρμογές της στο σύγχρονο κοινωνικό και οικονομικό περιβάλλον. Έχει εκδώσει αρκετά επιτυχημένα βιβλία και εγχειρίδια χρήσης (handbooks) για μηχανικούς. Μεταξύ αυτών είναι το "Engineering Handbook", με αξιόλογες πωλήσεις, και η τρίτη έκδοση του "Electrical Engineering Handbook". Ο καθηγητής Dorf συμμετείχε, επίσης στη συγγραφή του βιβλίου "Technology Ventures", ένα πρωτοπόρο βιβλίο για την επιχειρηματικότητα. Είναι τακτικό μέλος της ΙΕΕΕ και της ASEE. Δραστηριοποιείται ερευνητικά στα πεδία "σχεδίαση συστημάτων ελέγχου" και "ρομποτική". Κατέχει τον τίτλο ευρεσιτεχνίας του ελεγκτή PIDA.

Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-8050-94-4
Book pages: 
1213
Book Dimensions: 
25χ18
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο