Product

Σύγχρονη διαγνωστική και θεραπευτική 2001

Product

Σύγχρονη διατροφή για παιδιά

Σύγχρονη διαγνωστική κυτταρολογία

Κωδικός:
152439
Description: 

Η κάθε μία νόσος, στο βαθμό που αφορά την ύλη, χαρακτηρίζεται από μια συγκεκριμένη, όχι πάντα παθογνωμονική, ιστολογική αλλοίωση στο κυτταρικό - μικροσκοπικό επίπεδο. [...]

Το παρόν σύγγραμμα, το οποίο επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην κυτταρολογική περιγραφή, στηρίχτηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, όσον αφορά την μεθοδολογία της συλλογής και της καταγραφής των πληροφοριών στο ιατρικό σύγγραμμα "Οι ανθρώπινες παθήσεις στο μικροσκόπιο", (εκδόσεις Βλάσση 2002) το οποίο βεβαίως αφορά σε όλο το φάσμα της Παθολογικής Ανατομικής, από την άποψη του κλινικού ιατρού.

63,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η κάθε μία νόσος, στο βαθμό που αφορά την ύλη, χαρακτηρίζεται από μια συγκεκριμένη, όχι πάντα παθογνωμονική, ιστολογική αλλοίωση στο κυτταρικό - μικροσκοπικό επίπεδο. [...] Το παρόν σύγγραμμα, το οποίο επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην κυτταρολογική περιγραφή, στηρίχτηκε σε πολύ μεγάλο βαθμό, όσον αφορά την μεθοδολογία της συλλογής και της καταγραφής των πληροφοριών στο ιατρικό σύγγραμμα "Οι ανθρώπινες παθήσεις στο μικροσκόπιο", (εκδόσεις Βλάσση 2002) το οποίο βεβαίως αφορά σε όλο το φάσμα της Παθολογικής Ανατομικής, από την άποψη του κλινικού ιατρού. (από τον πρόλογο του συγγραφέα)
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-302-208-Χ
Book pages: 
606
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-302-208-Χ
Book pages: 
606
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο