Product

Τα κεραμεικά του Τσανάκ Καλέ 1670-1922

Product

Τα κεραμίδια στάζουν

Τα Κεραμιά και η κεραμιανή Μαδάρα

Κωδικός:
146543
Description: 

Η ορεινή περιοχή των Κεραμιών είναι ίσως η πλέον άγνωστη περιοχή των Χανιών, παρά τις αμέτρητες ομορφιές και τα τόσα ενδιαφέροντά της, και παρά το ότι ευρίσκεται κοντά στην πόλη.
Απομονωμένη και ξεχασμένη μέχρι πριν από λίγα χρόνια, αγωνίζεται να επιβιώσει με τους λίγους κατοίκους που απόμειναν εκεί.
Η δημιουργία του νέου Δήμου Κεραμιών το 1996 έθεσε τις βάσεις για μια έξοδο της περιοχής από την απομόνωση και εγκατάλειψη και άρχισε η ανάδειξή της.

10,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ορεινή περιοχή των Κεραμιών είναι ίσως η πλέον άγνωστη περιοχή των Χανιών, παρά τις αμέτρητες ομορφιές και τα τόσα ενδιαφέροντά της, και παρά το ότι ευρίσκεται κοντά στην πόλη. Απομονωμένη και ξεχασμένη μέχρι πριν από λίγα χρόνια, αγωνίζεται να επιβιώσει με τους λίγους κατοίκους που απόμειναν εκεί. Η δημιουργία του νέου Δήμου Κεραμιών το 1996 έθεσε τις βάσεις για μια έξοδο της περιοχής από την απομόνωση και εγκατάλειψη και άρχισε η ανάδειξή της. Μια μικρή γνωριμία με τα Κεραμιά, και κυρίως με την λεβέντικη, και ηρωϊκή Μαδάρα των, επιχειρώ με αυτό το βιβλιαράκι σαν εκδήλωση ελάχιστη ευγνωμοσύνης για όσα έζησα κοντά στα βουνά και τους ανθρώπους της τα περασμένα χρόνια. Αντ. Πλυμάκης
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-91609-7-2
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-91609-7-2
Book pages: 
95
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Χανιά
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο