Product

Τα βότανα και η χρήση τους στην οικογένεια 2004

Product

Τα βότανα στην κουζίνα

Τα βότανα στη ζωή μου

Κωδικός:
176349
Description: 

Στην ελληνική χλωρίδα βρίσκει κανείς χιλιάδες θεραπευτικά βότανα που διασώθηκαν μέσω των παραδόσεων και που αυτοφύονται όχι μόνο στους εθνικούς μας δρυμούς, αλλά σε όλη την επικράτεια, δεν χρειάζονται καμία περιποίηση, όσο για μας δεν κάνουμε τον κόπο ούτε να σκύψουμε να τα μαζέψουμε.
Υποστηρίζω, όμως, πως τα φυτά, στη φυσική τους κατάσταση, έτσι όπως τα προσφέρει η μητέρα φύση, έχουν κατά τέτοιο τρόπο κατανεμημένα τα συστατικά τους, ώστε να "χτυπάνε" την ασθένεια στη ρίζα της.

10,31 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στην ελληνική χλωρίδα βρίσκει κανείς χιλιάδες θεραπευτικά βότανα που διασώθηκαν μέσω των παραδόσεων και που αυτοφύονται όχι μόνο στους εθνικούς μας δρυμούς, αλλά σε όλη την επικράτεια, δεν χρειάζονται καμία περιποίηση, όσο για μας δεν κάνουμε τον κόπο ούτε να σκύψουμε να τα μαζέψουμε. Υποστηρίζω, όμως, πως τα φυτά, στη φυσική τους κατάσταση, έτσι όπως τα προσφέρει η μητέρα φύση, έχουν κατά τέτοιο τρόπο κατανεμημένα τα συστατικά τους, ώστε να "χτυπάνε" την ασθένεια στη ρίζα της. Η συγγραφέας αφιέρωσε το ήμισυ του χρόνου της ζωής της δοκιμάζοντας επανειλημμένα στον εαυτό της τα αυτοφυή και μη τοξικά φυτά της παράδοσής μας, που μελέτησαν και κατέγραψαν οι μεγάλοι φιλόσοφοι, φυσιοδίφες, και γιατροί της Αρχαιότητας, Γαληνός, Ιπποκράτης, Διοσκουρίδης, Πλίνιος, Μελάμπους, Θεόφραστος, και τόσοι άλλοι...
Subtitle: 
Θεραπείες με τα βότανα της ελληνικής γης
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6819-43-4
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Θεραπείες με τα βότανα της ελληνικής γης
Publications Date: 
2012
Book ISBN: 
960-6819-43-4
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο