Product

Τα ελληνικά κόμματα στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο 1981-1983

Product

Τα ελληνικά Κωνσταντινουπολίτικα περιοδικά για παιδιά και νέους (1898-1919)

Τα ελληνικά κρασιά

Κωδικός:
114416
Manufacturer: 
Description: 

Η ελληνική γεύση γίνεται ολοένα και πιο διεθνής, με τα ελληνικά κρασιά να ακολουθούν αυτή την εξέλιξη.
Σκοπός της νέας και αναλυτικής μελέτης του Κων. Λαζαράκη είναι η καταγραφή των περιοχών και των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στην αναπτυσσόμενη ελληνική βιομηχανία κρασιού.
Μέσα στο βιβλίο ο συγγραφέας παραθέτει την ελληνική νομοθεσία σε θέματα οίνου, παρουσιάζει ειδικές κατηγορίες κρασιού όπως τη ρετσίνα, κρασιά από σπάνιες τοπικές ποικιλίες, καθώς και διεθνείς ποικιλίες όπως το Cabernet Sauvignon.

30,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η ελληνική γεύση γίνεται ολοένα και πιο διεθνής, με τα ελληνικά κρασιά να ακολουθούν αυτή την εξέλιξη. Σκοπός της νέας και αναλυτικής μελέτης του Κων. Λαζαράκη είναι η καταγραφή των περιοχών και των ανθρώπων που κινούν τα νήματα στην αναπτυσσόμενη ελληνική βιομηχανία κρασιού. Μέσα στο βιβλίο ο συγγραφέας παραθέτει την ελληνική νομοθεσία σε θέματα οίνου, παρουσιάζει ειδικές κατηγορίες κρασιού όπως τη ρετσίνα, κρασιά από σπάνιες τοπικές ποικιλίες, καθώς και διεθνείς ποικιλίες όπως το Cabernet Sauvignon. Ο πυρήνας του βιβλίου περιέχει έγκυρες πληροφορίες για τους πιο γνωστούς Έλληνες παραγωγούς, γλωσσάρι με χρήσιμους όρους, αλλά και 11 χάρτες με τις κύριες οινοπαραγωγικές περιοχές της Ελλάδας.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8455-32-4
Book pages: 
538
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

O Κωνσταντίνος Λαζαράκης είναι Master of Wine ένας από τους 277 στον κόσμο. Έχει βραβευτεί από το Institute of Masters of Wine με τρία βραβεία (Noval Award, Villa Maria Award, Bollinger Foundation Medal). Είναι πρόεδρος του Wine & Spirit Professional Consultants, του εκπαιδευτικού οργανισμού που εκπροσωπεί το Wine & Spirit Education και τα εκπαιδευτικά προγράμματά του σε Ελλάδα και Κύπρο. Επίσης, είναι ο υπεύθυνος εισαγωγών στην εταιρεία διανομής Αίολος, αλλά και σύμβουλος επιχειρήσεων.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-8455-32-4
Book pages: 
538
Book Dimensions: 
25χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο