Product

Τα επικούρεια

Product

Τα επιτάφια εγκώμια και η υμνολογία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Τα επίπεδα βαρύτητας του τραύματος και η προκύπτουσα νομική ευθύνη

Κωδικός:
151602
Description: 

"Η επιθυμία της γνώσης και ανάλυσης της νομικής υπόστασης του τραύματος (σωματικών βλαβών) με οδήγησε στη συγγραφή αυτού του πονήματος.

Το πόνημα αυτό ενδιαφέρει ιατρούς συναφών ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων, πραγματογνώμονες, νομικούς διαφόρων ειδικεύσεων, αστυνόμους, πυροσβέστες, λιμενικούς και γενικότερα επιστήμονες που απασχολούνται με τη νομική υπόσταση του τραύματος και γενικότερα των σωματικών βλαβών.

20,39 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Η επιθυμία της γνώσης και ανάλυσης της νομικής υπόστασης του τραύματος (σωματικών βλαβών) με οδήγησε στη συγγραφή αυτού του πονήματος. Το πόνημα αυτό ενδιαφέρει ιατρούς συναφών ειδικοτήτων και εξειδικεύσεων, πραγματογνώμονες, νομικούς διαφόρων ειδικεύσεων, αστυνόμους, πυροσβέστες, λιμενικούς και γενικότερα επιστήμονες που απασχολούνται με τη νομική υπόσταση του τραύματος και γενικότερα των σωματικών βλαβών. Σκοπός λοιπόν αυτού του πονήματος είναι να βοηθήσει όλες αυτές τις ομάδες επιστημόνων που εν πολλοίς ασχολούνται ή εμπλέκονται σε υποθέσεις σωματικών βλαβών που έχουν σχέση με το νόμο". Δρ Δημήτριος Φιλίππου Λίτης
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6650-40-5
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-6650-40-5
Book pages: 
134
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο