Product

Τα καλά, τα στραβά και τα ανάποδα των Ελλήνων δημοσιογράφων

Product

Τα κάλαντα του γκρινιάρη

Τα κάλαντα και ο κρυμμένος θησαυρός των Χριστουγέννων

Κωδικός:
136560
Manufacturer: 
Description: 

Ο Μανώλης και η Μαριάννα ταξιδεύουν με το κρουαζιερόπλοιο "Αγάπη" σε γεύσεις, μυρωδιές, ήχους γιορτινούς, χριστουγεννιάτικους. Ακολουθώντας τη μελωδία από τα τοπικά κάλαντα που τους τραγουδούν κάθε φορά οι νέοι τους φίλοι οδηγούνται μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο κοντά σ' ένα θησαυρό ανεκτίμητης αξίας!

Εσείς παιδιά τι λέτε;

Θα καταφέρουν να τον ανακαλύψουν;

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Μανώλης και η Μαριάννα ταξιδεύουν με το κρουαζιερόπλοιο "Αγάπη" σε γεύσεις, μυρωδιές, ήχους γιορτινούς, χριστουγεννιάτικους. Ακολουθώντας τη μελωδία από τα τοπικά κάλαντα που τους τραγουδούν κάθε φορά οι νέοι τους φίλοι οδηγούνται μέρα με τη μέρα ολοένα και πιο κοντά σ' ένα θησαυρό ανεκτίμητης αξίας! Εσείς παιδιά τι λέτε; Θα καταφέρουν να τον ανακαλύψουν;
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-328-358-4
Book pages: 
51
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Νικολέττα Σκάλκου γεννήθηκε το 1974. Είναι πτυχιούχος της Φιλοσοφικής Σχολής του ΕΚΠΑ με κατεύθυνση Μεσαιωνικής και Νεοελληνικής Φιλολογίας. Έχει παρακολουθήσει φροντιστήριο στελεχών Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιώς. Έχει συμμετάσχει σε συνέδρια, σε ραδιοφωνικές εκπομπές, σχολεία και βιβλιοθήκες για παρουσίαση βιβλίων κλπ. Είναι επίσης υπεύθυνη εκπαιδευτικών προγραμμάτων στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Νέας Ερυθραίας. Είναι παντρεμένη και έχει τρία παιδιά.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-328-358-4
Book pages: 
51
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο