Product

Τα κόκκινα στραγάλια

Product

Τα κοκόρια της οδού Αισχύλου

Τα κοκκολιθοφόρα της ανατολικής Μεσογείου

Κωδικός:
136725
Manufacturer: 
Description: 

Τα κοκκολιθοφόρα είναι μονοκύτταροι oργανισμοί και βρίσκονται στη βάση της τροφικής αλυσίδας. Συνεισφέρουν μέσω των διαδικασιών της φωτοσύνθεσης και παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία και τις διακυμάνσεις του παγκόσμιου κλιματικού συστήματος.

Με το βιβλίο αυτό γίνεται προσπάθεια απεικόνισης του θαλάσσιου μικρόκοσμου της Ανατολικής Μεσογείου, του κόσμου των κοκκολιθοφόρων. Το υλικό που παρουσιάζεται συλλέχθηκε από το Ιόνιο και το Αιγαίο Πέλαγος.

22,93 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα κοκκολιθοφόρα είναι μονοκύτταροι oργανισμοί και βρίσκονται στη βάση της τροφικής αλυσίδας. Συνεισφέρουν μέσω των διαδικασιών της φωτοσύνθεσης και παίζουν σημαντικό ρόλο στη λειτουργία και τις διακυμάνσεις του παγκόσμιου κλιματικού συστήματος. Με το βιβλίο αυτό γίνεται προσπάθεια απεικόνισης του θαλάσσιου μικρόκοσμου της Ανατολικής Μεσογείου, του κόσμου των κοκκολιθοφόρων. Το υλικό που παρουσιάζεται συλλέχθηκε από το Ιόνιο και το Αιγαίο Πέλαγος. Μία από τις πρωτοτυπίες του πονήματος αυτού είναι η τρίγλωσση απόδοση της συστηματικής ταξινόμησης των κοκκολιθοφόρων. Κάθε είδος περιγράφεται στα ελληνικά, ιταλικά και αγγλικά. Με τον τρόπο αυτό, οι περίτεχνοι αυτοί θαλάσσιοι μικροοργανισμοί θα μπορέσουν να πρεσεγγισθούν από επιστήμονες, ερευνητές και φοιτητές σε διεθνή βάση με άμεση πρόσβαση στη σχετική επιστημονική ορολογία.
Subtitle: 
Μια ματιά στο θαλάσσιο μικρόκοσμο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-411-660-6
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μια ματιά στο θαλάσσιο μικρόκοσμο
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-411-660-6
Book pages: 
188
Book Dimensions: 
29χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο