Product

Τα μακάρια χρόνια της τιμωρίας

Product

Τα μαλλιά μου ασπρίζουν. Γιατί άργησες;

Τα μακρινά παλάτια

Κωδικός:
89304
Manufacturer: 
Description: 

Αυτήν τη νύχτα, η Αβάνα ετοιμάζεται για μια ακόμη μεταμφίεση. Αφήνει τις σκιές να μεταμορφώσουν τα ετοιμόρροπα κτίρια και τα θλιβερά πεζοδρόμια. Αφήνει το σκοτάδι να εξευγενίσει ένα ακόμη σκληρό, αποπνικτικό πρωινό.
Το σκοτάδι διορθώνει τα πάντα...
Αυτήν τη νύχτα, ο Βικτόριο περιπλανιέται στους δρόμους σε αναζήτηση στέγης. Έχει μόλις αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ακατοίκητο ξενοδοχείο Ρόγιαλ Παλμ, το οποίο θα κατεδαφιστεί.
"Θα λογαριαστούμε, εμείς οι δύο!", αλλά η πόλη δεν απαντά.

16,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αυτήν τη νύχτα, η Αβάνα ετοιμάζεται για μια ακόμη μεταμφίεση. Αφήνει τις σκιές να μεταμορφώσουν τα ετοιμόρροπα κτίρια και τα θλιβερά πεζοδρόμια. Αφήνει το σκοτάδι να εξευγενίσει ένα ακόμη σκληρό, αποπνικτικό πρωινό. Το σκοτάδι διορθώνει τα πάντα... Αυτήν τη νύχτα, ο Βικτόριο περιπλανιέται στους δρόμους σε αναζήτηση στέγης. Έχει μόλις αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ακατοίκητο ξενοδοχείο Ρόγιαλ Παλμ, το οποίο θα κατεδαφιστεί. "Θα λογαριαστούμε, εμείς οι δύο!", αλλά η πόλη δεν απαντά. Αυτήν τη νύχτα, η Σάλμα επαναλαμβάνει σε σπασμένα αγγλικά Χάοδουγιουδου σε τρεις νωθρούς ηλικιωμένους Γερμανούς υπό το βλέμμα του άντρα που την εκδίδει. Πρέπει να ζήσεις εδώ και τώρα γιατί αύριο... Αυτήν τη νύχτα, ο Δον Φούκο, πρόωρα γερασμένος πιερότος, περπατάει στο πεζοδρόμιο αποκαμωμένος ύστερα από μια υπαίθρια παράσταση παντομίμας. Η αξία του τεχνάσματος είναι η μόνη επιθυμητή. Αυτήν τη νύχτα, παραμονές του 2001, η άξεστη, ρημαγμένη, μελαγχολική Αβάνα θα αποδειχθεί απρόσμενα φιλόξενη. Ένας άστεγος ομοφυλόφιλος, μια νεαρή πόρνη και ένας εκκεντρικός παλιάτσος θα ενώσουν τις τύχες τους. Καταφύγιό τους, ένα ερειπωμένο θέατρο με εκπληκτική ιστορία. Ο καθένας τους αναζητά το δικό του παλάτι, τις δικές του ψευδαισθήσεις. Δεν ξέρεις ότι όλοι έχουμε κάπου ένα παλάτι;
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2561-2
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Αμπίλιο Εστέβες γεννήθηκε το 1954 στην Αβάνα. Σπούδασε ισπανόφωνη φιλολογία και λογοτεχνία, και μελέτησε φιλοσοφία. Πολυβραβευμένος θεατρικός συγγραφέας και διηγηματογράφος (Βραβείο Κουβανικής Κριτικής 1987 και 1989, ισπανικό θεατρικό βραβείο Tirso de Molina 1994 και βραβείο ποίησης Luis Cernuda 1989), εισέβαλε θριαμβευτικά στο χώρο της πεζογραφίας με το "Ότι σου έστιν η βασιλεία", το οποίο εγκωμιάστηκε από την ευρωπαϊκή κριτική, μεταφράστηκε σε δώδεκα γλώσσες και το 2000 απέσπασε το γαλλικό βραβείο καλύτερου ξένου βιβλίου. "Τα μακρινά παλάτια" είναι το δεύτερο μυθιστόρημά του.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2561-2
Book pages: 
316
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο