Product

Τα μυστικά της Σαβάνα

Product

Τα μυστικά της συμβουλευτικής

Τα μυστικά της σοκολάτας

Κωδικός:
131126
Description: 

61 γλυκές και λαχταριστές προτάσεις γεμάτες σοκολάτα με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου.

"Αν τα γλυκά είναι πάθος, τότε η σοκολάτα για μένα είναι μαύρη μαγεία. Γλυκιά ή πικρή, μαύρη ή λευκή, σε πλάκα ή σε σοκολατάκι, γεμιστή με αμύγδαλο ή φουντούκι, κρέμα ή λικέρ, σε τρούφα, η σοκολάτα είχε και θα έχει πάντα τους θαυμαστές της. Για μένα όμως η σοκολάτα είναι μία... η μαύρη και πικρή. Αυτή η πίκρα που λιώνει στο στόμα και στο τέλος αφήνει μια γλυκιά αίσθηση.

6,40 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

61 γλυκές και λαχταριστές προτάσεις γεμάτες σοκολάτα με την υπογραφή του Στέλιου Παρλιάρου. "Αν τα γλυκά είναι πάθος, τότε η σοκολάτα για μένα είναι μαύρη μαγεία. Γλυκιά ή πικρή, μαύρη ή λευκή, σε πλάκα ή σε σοκολατάκι, γεμιστή με αμύγδαλο ή φουντούκι, κρέμα ή λικέρ, σε τρούφα, η σοκολάτα είχε και θα έχει πάντα τους θαυμαστές της. Για μένα όμως η σοκολάτα είναι μία... η μαύρη και πικρή. Αυτή η πίκρα που λιώνει στο στόμα και στο τέλος αφήνει μια γλυκιά αίσθηση. Όταν κόβω τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια για να τη λιώσω, όταν την απλώνω πάνω στο μάρμαρο για να τη στρώσω και βλέπω τις κινήσεις της, να αλλάζει υπόσταση, από υγρή σε στερεή μορφή, να αναδύει το άρωμά της και να καταβροχθίζει τα καραμελωμένα φουντούκια, μαγεύομαι. Όταν ρίχνω καυτή κρέμα μέσα στη σοκολάτα, ανακατεύοντας, η κρέμα παίρνει τη δύναμη της σοκολάτας και το λευκό γίνεται μαύρο. Αυτό για μένα είναι η μαύρη μαγεία της σοκολάτας." Στέλιος Παρλιάρος
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6782-23-9
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
24χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1959. Τελειώνοντας το γυμνάσιο ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει. Ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Το 1980 δημιουργεί το Fresh και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στον Ecole Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου Ritz, στη Λυών στη σχολή Valrhona και τέλος στον διάσημο Fauchon. Διδάσκει τα μυστικά της τεχνικής του σε σεμινάρια και εμφανίζεται συχνά στην τηλεόραση αποκαλύπτωντας τη... γλυκιά ζωή.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6782-23-9
Book pages: 
157
Book Dimensions: 
24χ20
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο