Product

Τα μωρά

Product

Τα μωρά είναι άνθρωποι της νύχτας

Τα μωρά δεν τα φέρνει ο πελαργός

Κωδικός:
112891
Description: 

Τα μικρά παιδιά ρωτούν τόσο πολλά για το σώμα τους, για το τι διαφοροποιεί ένα κορίτσι από ένα αγόρι και για το πώς κι αυτά τα ίδια ήρθαν στη ζωή. Είναι πολύ περίεργα. Το βραβευμένο συγγραφικό και καλλιτεχνικό δίδυμο Ρόμπι Χάρρις και Μάικλ Έμπερλυ απαντά σε όλες αυτές τις ατέρμονες και απολύτως φυσιολογικές ερωτήσεις των παιδιών με απλή γλώσσα, ευχάριστη εικονογράφηση και σαφείς και επιστημονικά ακριβείς πληροφορίες. Πρόκειται για ένα βιβλίο που μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά από τεσσάρων ετών και πάνω να γνωρίσουν το σώμα τους και να νιώσουν περήφανα και άνετα γι' αυτό.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Τα μικρά παιδιά ρωτούν τόσο πολλά για το σώμα τους, για το τι διαφοροποιεί ένα κορίτσι από ένα αγόρι και για το πώς κι αυτά τα ίδια ήρθαν στη ζωή. Είναι πολύ περίεργα. Το βραβευμένο συγγραφικό και καλλιτεχνικό δίδυμο Ρόμπι Χάρρις και Μάικλ Έμπερλυ απαντά σε όλες αυτές τις ατέρμονες και απολύτως φυσιολογικές ερωτήσεις των παιδιών με απλή γλώσσα, ευχάριστη εικονογράφηση και σαφείς και επιστημονικά ακριβείς πληροφορίες. Πρόκειται για ένα βιβλίο που μπορεί να βοηθήσει τα παιδιά από τεσσάρων ετών και πάνω να γνωρίσουν το σώμα τους και να νιώσουν περήφανα και άνετα γι' αυτό. Επίσης, το βιβλίο αυτό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με άνεση από τους γονείς, τους εκπαιδευτικούς, τους βιβλιοθηκονόμους και τους επαγγελματίες υγείας μαζί με τα παιδιά.
Subtitle: 
Ένας κατατοπιστικός οδηγός για τις δύσκολες ερωτήσεις του παιδιού
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1968-2
Book pages: 
59
Book Dimensions: 
30χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Ρόμπι Χάρρις ξεκίνησε την καριέρα της ως δασκάλα στο Σχολείο Εκπαίδευσης παιδιών του Κολεγίου Bank Street. Το ενδιαφέρον της για θέματα ανάπτυξης παιδιών και η εμπειρία της ως μητέρα την έκαναν να συνειδητοποιήσει "πόσο δύσκολο αλλά απαραίτητο" είναι να μιλήσεις με τα παιδιά και τους έφηβους για το σεξ και να εξηγήσεις τις απορίες που έχουν πάνω σ' αυτό το περίπλοκο θέμα. "Ήθελα τα παιδιά μου να είναι υγιή, έτσι έπρεπε να τους δώσω ακριβείς πληροφορίες. Όταν έγραφα αυτό το βιβλίο, οι συζητήσεις με νέους, γονείς, εκπαιδευτικούς, γιατρούς, νοσοκόμες, ψυχολόγους, επιστήμονες επιβεβαίωσαν την ανάγκη να μάθουν οι νέοι άνθρωποι για το σεξ". Η Ρόμπι Χάρρις κέρδισε το βραβείο Εξαιρετικού Εκπαιδευτικού της Εθνικής Ομοσπονδίας Οικογενειακού Προγραμματισμού και Αναπαραγωγικής Υγείας. Είναι επίσης γνωστή για πολλά βιβλία, όλα εικονογραφημένα από τον Μάικλ Έμπερλυ. Η Ρόμπι Χ. Χάρρις ζει στη Μασσαχουσέττη των ΗΠΑ.

Subtitle: 
Ένας κατατοπιστικός οδηγός για τις δύσκολες ερωτήσεις του παιδιού
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-16-1968-2
Book pages: 
59
Book Dimensions: 
30χ27
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο