Product

Τα όπλα της κυρα-Καρράρ

Product

Τα όπλα του Αχιλλέα

Τα όπλα του Άβαλον

Κωδικός:
116084
Manufacturer: 
Description: 

Μια βασιλική μάχη για κυριαρχία μαίνεται στον πραγματικό κόσμο και οι επιπτώσεις της μπορούν να γίνουν αντιληπτές σ' όλη τη Σκιά Γη.

11,70 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μια βασιλική μάχη για κυριαρχία μαίνεται στον πραγματικό κόσμο και οι επιπτώσεις της μπορούν να γίνουν αντιληπτές σ' όλη τη Σκιά Γη. Στο Άβαλον ο Κόργουιν, νόμιμος κληρονόμος του θρόνου του Άμπερ, οπλίζεται, για να αντιμετωπίσει το σφετεριστή αδελφό του Έρικ και μένει ανεπηρέαστος από την επικίνδυνη σαγήνη και τις δολοπλοκίες της όμορφης Ντάρα. Αλλά όταν φτάνει ο Κόργουιν, μια καινούρια απειλή ρίχνει τη σκιά της στο βασίλειο -ένας τρόμος χωρίς προηγούμενο, που κάνει συμμάχους τους ορκισμένους εχθρούς. Γιατί οι δαιμονικές ορδές του Χάους συναθροίζονται για να εξοντώσουν το τέλειο βασίλειο... και όλους όσοι θα το κυβερνήσουν.
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8135-06-0
Book pages: 
268
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ρότζερ Ζελάνζι γεννήθηκε το 1937 στο Οχάιο των ΗΠΑ και το 1962 αποφοίτησε από το Πανεπιστήμιο Κολούμπια με μάστερ στην αγγλική γλώσσα. Το πρώτο του έργο, ένα διήγημα με τίτλο "Passion Play", δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Amazing το 1962. Στα επόμενα χρόνια δημοσιεύει τακτικότατα (πολλές φορές μάλιστα και με το ψευδώνυμο Harrison Denmark) κερδίζοντας την εκτίμηση του κοινού, των συναδέλφων του και των κριτικών και σαρώνοντας τα βραβεία Επιστημονικής Φαντασίας Νέμπουλα (που απονέμεται από την Ένωση Αμερικανών Συγγραφέων Επιστημονικής Φαντασίας) και Χιούγκο (που απονέμεται από τους αναγνώστες).
Στα τριάντα χρόνια της συγγραφικής του προσφοράς ο Ζελάνζι έγραψε πάνω από πενήντα βιβλία και εκατόν πενήντα διηγήματα. Στις 14 Ιουλίου 1995 πέθανε από καρκίνο, δημιουργώντας και γράφοντας σχεδόν μέχρι τις τελευταίες μέρες του και αφήνοντας φτωχότερο τον κόσμο της επιστημονικής φαντασίας.

Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8135-06-0
Book pages: 
268
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο