Product

Ταξίδι στην αρχαία ελληνική ιστορία και συνοπτική παρουσίαση των επομένων περιόδων

Product

Ταξίδι στην αυτοκρατορία των Μογγόλων 1253-1255

Ταξίδι στην αυτοκρατορία των Μογγόλων 1253 - 1255

Κωδικός:
114658
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο που έχουμε στα χέρια μας, δεν είναι μόνο μια περίφημη διήγηση του ταξιδιού, μα ταυτόχρονα και μια μαρτυρία από πρώτο χέρι όσον αφορά τις διπλωματικές βλέψεις του Αγίου Λουδοβίκου και τους υπολογισμούς της διεθνούς πολιτικής σε μια ιστορική στιγμή, κρίσιμη για την Ανατολή όσο και για την Δύση.
Η αναφορά του Γουλιέλμου Ντε Ρουμπρούκ, μεταφρασμένη στα γαλλικά με βάση την καλύτερη έκδοσή της στα λατινικά, κυκλοφορεί στην γλώσσα μας έχοντας υπόψη και την γαλλική και την ιταλική μετάφραση της (η ιταλική με την σειρά της βασίστηκε στην γαλλική μετάφραση από τα λατινικά).

14,38 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο που έχουμε στα χέρια μας, δεν είναι μόνο μια περίφημη διήγηση του ταξιδιού, μα ταυτόχρονα και μια μαρτυρία από πρώτο χέρι όσον αφορά τις διπλωματικές βλέψεις του Αγίου Λουδοβίκου και τους υπολογισμούς της διεθνούς πολιτικής σε μια ιστορική στιγμή, κρίσιμη για την Ανατολή όσο και για την Δύση. Η αναφορά του Γουλιέλμου Ντε Ρουμπρούκ, μεταφρασμένη στα γαλλικά με βάση την καλύτερη έκδοσή της στα λατινικά, κυκλοφορεί στην γλώσσα μας έχοντας υπόψη και την γαλλική και την ιταλική μετάφραση της (η ιταλική με την σειρά της βασίστηκε στην γαλλική μετάφραση από τα λατινικά). Απ' όλα τα μεσαιωνικά κείμενα, κανένα -χωρίς αμφιβολία- δεν αναδεικνύει με τόσο σφρίγος την παρουσία του συγγραφέα: Το ανθρώπινα στοιχείο μέσα στην γραφή και την περιπέτεια μέσα στο ανθρώπινο.
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-303-102-Χ
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-303-102-Χ
Book pages: 
240
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο