Product

Τελικά φταίει ο δημοσιονομικός πολλαπλασιαστής;

Product

Τελικές επιχειρήσεις

Τελικά, ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος

Κωδικός:
94397
Description: 

Ένα μυθιστόρημα σύγχρονο του σήμερα, όπου καταγράφεται ο αγώνας των απλών ανθρώπων που αναζητούν δουλειά, που δίνουν καθημερινά τη μάχη της βιοπάλης, με τις χαρές τα βάσανα, τις δυσκολίες, τις αναποδιές, που παλεύουν να ζήσουν, να ερωτευθούν, να χαρούν. Μέσα σ' ένα περιβάλλον κοινωνικοπολιτικό που αναπαρίσταται ανάγλυφα, που είναι αυτό που ζει η πλειοψηφία των εργαζόμενων, των λαϊκών στρωμάτων.
Διαπερνά το μυθιστόρημα η σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα, οι πολιτικές που υλοποιούν οι κυβερνήσεις, η στάση των κομμάτων με τις τοποθετήσεις τους σε βασικά πολιτικά ζητήματα.

16,20 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ένα μυθιστόρημα σύγχρονο του σήμερα, όπου καταγράφεται ο αγώνας των απλών ανθρώπων που αναζητούν δουλειά, που δίνουν καθημερινά τη μάχη της βιοπάλης, με τις χαρές τα βάσανα, τις δυσκολίες, τις αναποδιές, που παλεύουν να ζήσουν, να ερωτευθούν, να χαρούν. Μέσα σ' ένα περιβάλλον κοινωνικοπολιτικό που αναπαρίσταται ανάγλυφα, που είναι αυτό που ζει η πλειοψηφία των εργαζόμενων, των λαϊκών στρωμάτων. Διαπερνά το μυθιστόρημα η σύγχρονη πολιτική πραγματικότητα, οι πολιτικές που υλοποιούν οι κυβερνήσεις, η στάση των κομμάτων με τις τοποθετήσεις τους σε βασικά πολιτικά ζητήματα. Καταδεικνύεται ότι, τελικά, μόνο ο έρωτας είναι κεραυνοβόλος, ενώ η διαδικασία διαμόρφωσης πολιτικής συνείδησης είναι αργή, βασανιστική και όχι ευθύγραμμη. Η μυθιστορηματική πλοκή είναι γρήγορη και οι χαρακτήρες των προσώπων ζωντανοί, αληθινοί, χωρίς φτιασιδώματα και υπερβολές, υπάρχουν και σκηνές δοσμένες με πολύ χιούμορ.
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-224-977-3
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Καλή Γκέλμπεση γεννήθηκε στην Αθήνα. Κατάγεται από φτωχή οικογένεια εσωτερικών μεταναστών. Έχει εργαστεί ως ιδιωτική υπάλληλος, μικροεπαγγελματίας, εργάτρια.
Τα δημιουργήματά της είναι βγαλμένα απ' τη ζωή τής σύγχρονης πραγματικότητας. Αυτής με τις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες. Γι' αυτό κι αποτυπώνουν ανάγλυφα τα βάσανα και τις χαρές των "καθημερινών" ανθρώπων. Των ανθρώπων τής "διπλανής" πόρτας. Των ανθρώπων τού μόχθου και της βιοπάλης. Θεωρώντας δε ότι τα έργα της θα ήταν μάλλον περιττά αν έμενε στις διαπιστώσεις, αποκαλύπτει το ίδιο ανάγλυφα και την αιτία, δείχνοντας εντέλει τη διέξοδο.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-224-977-3
Book pages: 
411
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο