Product

Τέρρυ Ήγκλετον: Κείμενα για τη ζωή, την ποίηση, την πολιτική

Product

Τερτσίνες

Τερσίας ο μάντης

Κωδικός:
141530
Description: 

Το Λονδίνο βιώνει μία σκοτεινή περίοδο και ο Μάγος Μάγκνους Μάλακαϊ έχει κάτω από στενή επιτήρηση την τελευταία πηγή του πλούτου του - τον Τερσία, ένα τυφλό αγόρι που είναι ικανό να προβλέπει το μέλλον.

23,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το Λονδίνο βιώνει μία σκοτεινή περίοδο και ο Μάγος Μάγκνους Μάλακαϊ έχει κάτω από στενή επιτήρηση την τελευταία πηγή του πλούτου του - τον Τερσία, ένα τυφλό αγόρι που είναι ικανό να προβλέπει το μέλλον. Καθώς όμως οι δυνάμεις του Τερσία γίνονται γνωστές, αρχίζουν να ξεπροβάλλουν μέσα από το σκοτάδι κι άλλα πρόσωπα που θέλουν να χρησιμοποιήσουν τις ικανότητες του προς όφελος τους: O Τζόνα ένα νεαρός ληστής των δρόμων μαζί με την Τάρα τη συνεργό του - ο Σόλομον ένας παρανοϊκός ζηλωτής που έχει δημιουργήσει ένα νέο είδος σαρκοφάγων ακρίδων - και ο Λόρδος Μάλπας, φύλακας μυστηριωδών δυνάμεων. Όλοι τους αναζητούν τον Τερσία - η δύναμη που κατέχει όμως, είναι για καλό η για κακό; Θα μπορέσει άραγε, να απαλλαγεί ποτέ από το σκοτεινό πνεύμα που ταλανίζει την ψυχή του;
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98075-7-7
Book pages: 
426
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O εφημέριος Γκράχαμ Τέυλορ, παντρεμένος, με τρία παιδιά, ζει σε ένα χωριό του βόρειου Γιορκσάιρ και, όπως ισχυρίζεται, "δε θα μπορούσε κανείς να μένει σε ιδανικότερο μέρος". Ο Τέυλορ ενδιαφέρεται για τα απόκρυφα και υπερφυσικά θέματα και παραμένει προσγειωμένος όπως κάθε πρώην αστυνομικός. Είναι ο Νο 2 συγγραφέας στη Μεγάλη Βρετανία μετά την Τζ. Ρόουλινγκ.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-98075-7-7
Book pages: 
426
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο