Product

Τετράδιο πρώτης αρίθμησης

Product

Τετράδιο πρώτης αρίθμησης για τους μαθητές της Α΄ τάξης

Τετράδιο πρώτης αρίθμησης για την Α΄ δημοτικού

Κωδικός:
146002
Manufacturer: 
Description: 

Το τετράδιο αυτό είναι γραμμένο με βάση το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα και το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών. Αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του διδακτικού υλικού. Στόχος του είναι να φέρει σε επαφή τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού με τους αριθμούς, τις πρώτες μαθηματικές έννοιες, τα μαθηματικά σύμβολα και τις απλές αριθμητικές πράξεις.

Η πλούσια εικονογράφηση και οι απλές δραστηριότητες - ασκήσεις που περιλαμβάνει κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών, οξύνουν την παρατηρητικότητα και τη μαθηματική τους σκέψη και τα βοηθούν να προσεγγίσουν τα Μαθηματικά ως παιχνίδι.

7,83 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το τετράδιο αυτό είναι γραμμένο με βάση το νέο Αναλυτικό Πρόγραμμα και το Διαθεματικό Ενιαίο Πλαίσιο Προγραμμάτων Σπουδών. Αποτελεί απαραίτητο συμπλήρωμα του διδακτικού υλικού. Στόχος του είναι να φέρει σε επαφή τους μαθητές της Α΄ Δημοτικού με τους αριθμούς, τις πρώτες μαθηματικές έννοιες, τα μαθηματικά σύμβολα και τις απλές αριθμητικές πράξεις. Η πλούσια εικονογράφηση και οι απλές δραστηριότητες - ασκήσεις που περιλαμβάνει κεντρίζουν το ενδιαφέρον των μαθητών, οξύνουν την παρατηρητικότητα και τη μαθηματική τους σκέψη και τα βοηθούν να προσεγγίσουν τα Μαθηματικά ως παιχνίδι. Σταθείτε κοντά στο παιδί σας και βοηθήστε το όπου χρειαστεί. Μην ξεχνάτε σε κάθε περίπτωση να το ενθαρρύνετε, επιβραβεύοντας όχι μόνο το αποτέλεσμα αλλά κυρίως την προσπάθειά του. (από τον πρόλογο του βιβλίου)
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-449-870-3
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-449-870-3
Book pages: 
111
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο