Product

Τεχνητές αναπνοές

Product

Τεχνητές πηγές φωτός

Τεχνητές λίμνες, λιμνοδεξαμενές, φράγματα, υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις

Κωδικός:
139408
Description: 

Το βιβλίο "Τεχνητές λίμνες, λιμνοδεξαμενές, φράγματα, υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις - Νέες τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας" παρουσιάζει μία επισκόπηση των βασικών σημείων που αφορούν τους ανωτέρω τομείς και ειδικώτερα:

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο "Τεχνητές λίμνες, λιμνοδεξαμενές, φράγματα, υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις - Νέες τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας" παρουσιάζει μία επισκόπηση των βασικών σημείων που αφορούν τους ανωτέρω τομείς και ειδικώτερα: - Τη δημιουργία και την αξιοποίηση των τεχνητών λιμνών και λιμνο-δεξαμενών, για την συγκράτηση των βρόχινων νερών και την ικανοποίηση των αναγκών ύδρευσης, άρδευσης, βιομηχανικής χρήσης, περιβαλλοντικής, την κατάσβεση των πυρκαγιών και άλλες. - Τη δημιουργία υδροηλεκτρικών εγκαταστάσεων για την παραγωγή υδροηλεκτρικής ενέργειας. - Την παραγωγή ενέργειας από νέες τεχνολογίες όπως: - Βιομάζα - Φωτοβολταϊκή τεχνολογία - Βιοαέριο από απορρίμματα - Ενέργεια από τον άνεμο - Ενέργεια ωκεανών - Γεωθερμική ενέργεια - Παραγωγή ενέργειας μέσω μικροϋδροηλεκτρικών έργων, (ΜΥΕ) της οποίας η αξιοποίηση θεωρείται πολύτιμη και ευνοϊκή για το περιβάλλον. - Τέλος μπορεί να χρησιμεύσει σαν βιβλίο αναφοράς για τους ασχολούμενους με το αντικείμενο της διαχείρισης του νερού και της παραγωγής ενέργειας, με στόχο την αειφόρο ανάπτυξη.
Subtitle: 
Νέες τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-90597-3-2
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Παναγιώτης Κόλλιας γεννήθηκε στην Αθήνα, στα Πετράλωνα και σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο και αργότερα πήρε το Διδακτορικό του. Στο Πολυτεχνείο του Delft της Ολλανδίας πήρε το δίπλωμα του Υγιεινολόγου Μηχανικού. Με τα γράμματα ασχολήθηκε γράφοντας αρχικά τεχνικά βιβλία και αναφέρουμε τα εξής: "Αποχετεύσεις-εγκαταστάσεις καθαρισμού λυμάτων αποβλήτων, Υδρεύσεις, Επεξεργασία Ύδατος, Απορρίμματα" και τελευταία το βιβλίο "Τεχνητές λίμνες, φράγματα, υδροηλεκτρικές εγκαταστάσεις". Η αγάπη του για την ποίηση από την μικρή του ηλικία, τον οδήγησε στο να συγκεντρώσει και εκδόσει τις ανθολογίες ποίησης "Διαβαίνοντας" και "Επιλογές", ποιήματα που έγραψε μέχρι τώρα. Στο βιβλίο του "Καφενείο το Κέντρο" περιλαμβάνεται το ομώνυμο διήγημα και άλλα διηγήματα που αφορούν σε γεγονότα και καταστάσεις μιας ιστορικής εποχής που έζησε η πανέμορφη Αθήνας μας, το Κλεινόν Αστυ.

Subtitle: 
Νέες τεχνολογίες παραγωγής ενέργειας
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-90597-3-2
Book pages: 
351
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο