Product

Τεχνολογίες διαδικτύου και ηλεκτρονικό εμπόριο

Product

Τεχνολογίες επεξεργασίας τοξικών και επικίνδυνων απόβλητων

Τεχνολογίες επεξεργασίας και συσκευασίας τροφίμων

Κωδικός:
172379
Description: 

Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.

49,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αν και ήδη κυκλοφορεί ένας αριθμός βιβλίων στο αντικείμενο της τεχνολογίας τροφίμων στην Ελληνική, το συγκεκριμένο βιβλίο έχει το πλεονέκτημα ότι παρουσιάζει σε έναν τόμο το σύνολο των τεχνολογιών επεξεργασίας (κλασικών και νέων), και των συσκευασιών, καθώς και τις εφαρμογές τους σε τρόφιμα φυτικής και ζωικής προέλευσης.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-12-2016-Χ
Book pages: 
540
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-12-2016-Χ
Book pages: 
540
Book Dimensions: 
28χ21
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο