Product

Τζακάρτα

Product

Τζάκια

Τζάκια

Κωδικός:
90872
Manufacturer: 
Description: 

Από τα βάθη της παράδοσης, το τζάκι θεωρήθηκε σαν η καρδιά της οικογενειακής εστίας. Έτσι, δεν είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι πήρε κι αυτό το ίδιο όνομα: Εστία.
Σήμερα, το τζάκι έχει εξελιχθεί αισθητικά και λειτουργικά για να προσαρμοστεί σε κάθε περιβάλλον και τεχνοτροπία μεταφέροντάς μας σε μικρούς φανταστικούς κόσμους. Κόσμους ευχάριστους που προσκαλούν τον καθένα, μόνο ή με αγαπημένα του πρόσωπα, να γευτεί τις χαρές τους, να βυθιστεί σε περισυλλογή ή να χαλαρώσει, μέσα σε μιαν ατμόσφαιρα ζεστασιάς, οικειότητας και γλυκιάς νοσταλγίας.

48,76 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Από τα βάθη της παράδοσης, το τζάκι θεωρήθηκε σαν η καρδιά της οικογενειακής εστίας. Έτσι, δεν είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι πήρε κι αυτό το ίδιο όνομα: Εστία. Σήμερα, το τζάκι έχει εξελιχθεί αισθητικά και λειτουργικά για να προσαρμοστεί σε κάθε περιβάλλον και τεχνοτροπία μεταφέροντάς μας σε μικρούς φανταστικούς κόσμους. Κόσμους ευχάριστους που προσκαλούν τον καθένα, μόνο ή με αγαπημένα του πρόσωπα, να γευτεί τις χαρές τους, να βυθιστεί σε περισυλλογή ή να χαλαρώσει, μέσα σε μιαν ατμόσφαιρα ζεστασιάς, οικειότητας και γλυκιάς νοσταλγίας.
Publications Date: 
2005
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
27χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Publications Date: 
2005
Book pages: 
175
Book Dimensions: 
27χ25
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο