Product

Τζακ ο φτεροπόδαρος

Product

Τζακ, ο αντεροβγάλτης. Σώμα με σώμα η μνήμη

Τζακ Ράσελ Τεριέ

Κωδικός:
119635
Manufacturer: 
Description: 

Μέσα από αυτό το Βιβλίο, με έγκυρες πληροφορίες, πολλές συμβουλές και πλούσια έγχρωμη εικονογράφηση, θα μάθετε:
- Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής.
- Πώς να επιλέξετε ένα κουτάβι ή ενήλικα σκύλο Τζακ Ράσελ.
- Όλα όσα χρειάζεστε για τη διατροφή του, την υγεία του και την εν γένει περιποίησή του.
- Τη βασική του εκπαίδευση, αλλά και την εκπαίδευση τουαλέτας.
- Τα άψογα κυνηγετικά του ένστικτα κ.ά.

14,21 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Μέσα από αυτό το Βιβλίο, με έγκυρες πληροφορίες, πολλές συμβουλές και πλούσια έγχρωμη εικονογράφηση, θα μάθετε: - Τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα της φυλής. - Πώς να επιλέξετε ένα κουτάβι ή ενήλικα σκύλο Τζακ Ράσελ. - Όλα όσα χρειάζεστε για τη διατροφή του, την υγεία του και την εν γένει περιποίησή του. - Τη βασική του εκπαίδευση, αλλά και την εκπαίδευση τουαλέτας. - Τα άψογα κυνηγετικά του ένστικτα κ.ά. Η συγγραφέας του βιβλίου, Catherine Romaine Brown, έχει γράψει δύο βιβλία για τα Τζακ Ράσελ, είναι κριτής αγώνων κυνηγιού και αντιπρόεδρος της Αμερικανικής Λέσχης των Τζακ Ράσελ Τεριέ.
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8273-33-1
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο

Η Catherine Romaine Brown ασχολείται ενεργά με τα Τζακ Ράσελ Τεριέ επί 25 χρόνια. Συμμετείχε στο διοικητικό συμβούλιο της αμερικανικής λέσχης των Τζακ Ράσελ Τεριέ και σήμερα είναι αντιπρόεδρος της. Η Catherine είναι κριτής της αμερικανικής λέσχης όσον αφορά ως προς τη συμμόρφωση στο πρότυπο και την εργασία των Τζακ Ράσελ Τεριέ, και υπήρξε κρατικός εκπρόσωπος της λέσχης για αρκετά έτη. Έχει συμμετάσχει σε πολλές επιδείξεις για εγκεκριμένα τεριέ από την ΑΛΤΡΤ, στις Ηνωμένες Πολιτείες και σε εθνικές επιδείξεις των λεσχών των Τζακ Ράσελ Τεριέ στη Νότια Αφρική και στην Ιαπωνία. Είναι, ακόμα, μέλος της Ένωσης συγγραφέων για σκύλους της Αμερικής.
Η Catherine βοήθησε στην ίδρυση της Ένωσης διάσωσης Ράσελ στις Ηνωμένες Πολιτείες (Russell Rescue Inc.) και είναι επίτιμη πρόεδρός της. Μετέφερε ένα Τζακ Ράσελ σε μάρσιπο στην πλάτη της μαζί με αναγνωρισμένα κυνηγόσκυλα μέχρι τότε που η εκπαίδευση των τεριέ σαν κυνηγόσκυλα ήταν απαγορευμένη στις Ηνωμένες Πολιτείες, από την Ένωση αλωπεκοθήρων σκύλων. Λίγοι Αμερικανοί είχαν τέτοια ευκαιρία ή τέτοια τιμή.
Επιπλέον, έχει γράψει το βιβλίο "Jack Russell Terrier. Courageous Companion". Κατέχει μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών στις Καλές Τέχνες και ζει με το σύζυγό της, Charles Streb III, στη Λιβόνια της Νέας Υόρκης, μαζί με ένα μικρό κοπάδι τεριέ και τα μπιγκλ του συζύγου της.

Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8273-33-1
Book pages: 
143
Book Dimensions: 
22χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο