Product

Την άλλη φορά, Μαργαρίτα

Product

Την διακονίαν σου πληροφόρησον

Την άλλη φορά... Αριστερά!

Κωδικός:
204855
Description: 

Στο βιβλίο περιέχονται άρθρα και κείμενα του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα "enikos.gr" στο διάστημα 2013 - 2015.
Τα αίτια που γέννησαν την αρθρογραφία αυτή παραμένουν ζωντανά. Ήδη, τα σημάδια του κινδύνου να μετατραπεί η κρίση σε παρατεταμένο σάπισμα είναι φανερά. Φανερές, όμως, είναι και οι δυνατότητες η Ιστορία να τραβήξει τον άλλο δρόμο.

9,72 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο βιβλίο περιέχονται άρθρα και κείμενα του δημοσιογράφου Νίκου Μπογιόπουλου που δημοσιεύθηκαν στην ιστοσελίδα "enikos.gr" στο διάστημα 2013 - 2015. Τα αίτια που γέννησαν την αρθρογραφία αυτή παραμένουν ζωντανά. Ήδη, τα σημάδια του κινδύνου να μετατραπεί η κρίση σε παρατεταμένο σάπισμα είναι φανερά. Φανερές, όμως, είναι και οι δυνατότητες η Ιστορία να τραβήξει τον άλλο δρόμο. Τα κείμενα του βιβλίου αποτυπώνουν μια μαρξιστική κριτική της τρέχουσας πολιτικής επικαιρότητας. Συνιστούν ταυτόχρονα απάντηση στην κυρίαρχη πολιτική που ακολουθείται στον τόπο μας από τις καθεστωτικές, οικονομικές και πολιτικές, δυνάμεις στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Η αρθρογραφία είναι χωρισμένη σε πέντε θεματικές ενότητες που αφορούν το δημόσιο χρέος και τα ελλείμματα, τον νεοφασισμό, την Ευρωπαϊκή Ένωση και τη θέση της Ελλάδας, τη φορολογία-φορολεηλασία και, τέλος, την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και την πολιτική της.
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5156-10-5
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-5156-10-5
Book pages: 
304
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο