Product

Το αλμανάκ του Αϊνστάιν

Product

Το άλμπουμ του μωρού

Το άλμπουμ της σύγχρονης ιστορίας: Stars και προσωπικότητες

Κωδικός:
119641
Description: 

Με την πολύτομη αυτή σειρά, οι εκδόσεις Η. Μανιατέας παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της παγκόσμιας και ελληνικής ιστορίας του 20ου και των αρχών του 21ου αιώνα. Η πληρότητα και η ποιότητα της τεκμηρίωσης των γεγονότων, με κείμενα, φωτογραφίες και φιλμ, καθιστούν το έργο σε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα που βγήκαν ποτέ στη διεθνή εκδοτική αγορά.

Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα, σηματοδοτεί και την πολυετή συνεργασία των εκδόσεων μας με τον Νο 1 εκδοτικό οίκο στον κόσμο, Bertelsmann.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Με την πολύτομη αυτή σειρά, οι εκδόσεις Η. Μανιατέας παρουσιάζουν μια ολοκληρωμένη εικόνα της παγκόσμιας και ελληνικής ιστορίας του 20ου και των αρχών του 21ου αιώνα. Η πληρότητα και η ποιότητα της τεκμηρίωσης των γεγονότων, με κείμενα, φωτογραφίες και φιλμ, καθιστούν το έργο σε ένα από τα πιο ολοκληρωμένα που βγήκαν ποτέ στη διεθνή εκδοτική αγορά. Το φιλόδοξο αυτό εγχείρημα, σηματοδοτεί και την πολυετή συνεργασία των εκδόσεων μας με τον Νο 1 εκδοτικό οίκο στον κόσμο, Bertelsmann. Η σειρά αποτελείται από 14 τόμους, από τους οποίους οι δυο πρώτοι αποτελούν ένα είδος γλαφυρής και πολύ ενδιαφέρουσας εισαγωγής (αναφέρονται σε προσωπικότητες της σύγχρονης εποχής και σε διάσημα ζευγάρια). Ακολουθούν ένδεκα τόμοι που αντιστοιχούν στις ένδεκα δεκαετίες του 20ου και 21ου αιώνα και, τέλος, ένας τόμος-αλμανάκ, που διατρέχει, μέσα από πρωτοσέλιδα εφημερίδων και σχετικές πληροφορίες, το τελευταίο "πλήρες έτος" που διανύσαμε (εν προκειμένω, το 2005). [...] (απόσπασμα από τον πρόλογο του εκδότη, Ηλία Μανιατέα)
Subtitle: 
Πρόσωπα που έβαλαν την προσωπική τους σφραγίδα, στην εποχή τους!
Publications Date: 
2006
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Πρόσωπα που έβαλαν την προσωπική τους σφραγίδα, στην εποχή τους!
Publications Date: 
2006
Book pages: 
479
Book Dimensions: 
22χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο