Product

Το αρπακτικό

Product

Το αρπακτικό

Το αρπακτικό

Κωδικός:
111247
Manufacturer: 
Description: 

Η γνωστή ιατροδικαστής Κέυ Σκαρπέττα αναλαμβάνει την πιο παράξενη υπόθεση της καριέρας της, που την οδηγεί στις απόκρυφες διεργασίες ενός εξαιρετικά πανούργου κι εγκληματικού μυαλού.
Παρακολουθεί τη σχέση ανάμεσα σε ορισμένα αποτρόπαια εγκλήματα και στους πιθανούς υπόπτους. Κι ενώ κάποιος φυλακισμένος ψυχοπαθής, αντικείμενο επιστημονικής μελέτης σε μια ψυχιατρική κλινική του Χάρβαρντ, της δίνει πληροφορίες, φανταστικές ή πραγματικές, ο αριθμός των πιθανών δολοφόνων πολλαπλασιάζεται.

16,43 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η γνωστή ιατροδικαστής Κέυ Σκαρπέττα αναλαμβάνει την πιο παράξενη υπόθεση της καριέρας της, που την οδηγεί στις απόκρυφες διεργασίες ενός εξαιρετικά πανούργου κι εγκληματικού μυαλού. Παρακολουθεί τη σχέση ανάμεσα σε ορισμένα αποτρόπαια εγκλήματα και στους πιθανούς υπόπτους. Κι ενώ κάποιος φυλακισμένος ψυχοπαθής, αντικείμενο επιστημονικής μελέτης σε μια ψυχιατρική κλινική του Χάρβαρντ, της δίνει πληροφορίες, φανταστικές ή πραγματικές, ο αριθμός των πιθανών δολοφόνων πολλαπλασιάζεται. Πόσα μπορεί ν' αποκαλύψει η μελέτη του μυαλού ενός ανθρώπου για τις μεθόδους ενός ψυχοπαθούς που παραμονεύει στα σκοτάδια;
Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-440-3
Book pages: 
539
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Πατρίσια Κόρνγουελ γεννήθηκε το 1956 στο Μαϊάμι. Εργάστηκε πέντε χρόνια ως αστυνομική ρεπόρτερ στην εφημερίδα "Charlotte Observer" και στη συνέχεια ως αναλύτρια προγραμμάτων στο Ιατροδικαστικό Κέντρο της Βιρτζίνια. ΄Εχει γράψει δεκαπέντε ως τώρα βιβλία, από τα οποία τα δώδεκα είναι αστυνομικά μυθιστορήματα, όπου πρωταγωνιστεί η δαιμόνια ιατροδικαστής δόκτωρ Κέυ Σκαρπέττα. Το πρώτο της μυθιστόρημα, "Postmortem" (1990), είναι το μόνο έργο παγκοσμίως που κατόρθωσε να κερδίσει μέσα στην ίδια χρονιά πέντε λογοτεχνικά βραβεία (Edgar, John Creasey, Anthony, MacAvity και το γαλλικό Prix du Roman d' Aventure). ΄Εκτοτε κάθε βιβλίο της γίνεται παγκόσμια εκδοτική επιτυχία κι έχει αποκτήσει παντού εκατομμύρια φανατικούς αναγνώστες. Η Πατρίσια Κόρνγουελ θεωρείται σήμερα η πιο σημαντική εκπρόσωπος της αστυνομικής λογοτεχνίας στις ΗΠΑ και είναι η πιο ακριβοπληρωμένη γυναίκα συγγραφέας στον κόσμο: το 1996 έλαβε από τον εκδοτικό οίκο Putnam είκοσι τέσσερα εκατομμύρια δολάρια για τα τρία επόμενα μυθιστορήματά της. Σήμερα ζει και εργάζεται στο Ρίτσμοντ της Βιρτζίνια.

Publications Date: 
2006
Book ISBN: 
960-410-440-3
Book pages: 
539
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο