Product

Το βιβλίο της λαμπρότητας

Product

Το βιβλίο της Λούλου

Το βιβλίο της Λίζας

Κωδικός:
93634
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ποια είναι τα δύο παράξενα αγόρια που εμφανίζονται ξαφνικά στη δημοτική βιβλιοθήκη; Γιατί ενδιαφέρονται τόσο για το μυστηριώδες βιβλίο που γράφει ο βιβλιοθηκάριος, ο κύριος Μπίρνμπιχλερ; Προτού όμως προλάβει η Λίζα να βρει την απάντηση, το βιβλίο εξαφανίζεται και η ίδια βρίσκεται, μαζί με τον Τομ Σόγιερ και το Χάκλμπερι Φιν σε μια φανταστική περιπέτεια στο Ηνωμένο Βασίλειο της Επινόησης.

11,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ποια είναι τα δύο παράξενα αγόρια που εμφανίζονται ξαφνικά στη δημοτική βιβλιοθήκη; Γιατί ενδιαφέρονται τόσο για το μυστηριώδες βιβλίο που γράφει ο βιβλιοθηκάριος, ο κύριος Μπίρνμπιχλερ; Προτού όμως προλάβει η Λίζα να βρει την απάντηση, το βιβλίο εξαφανίζεται και η ίδια βρίσκεται, μαζί με τον Τομ Σόγιερ και το Χάκλμπερι Φιν σε μια φανταστική περιπέτεια στο Ηνωμένο Βασίλειο της Επινόησης. Ο Ροβινσόνας Κρούσος, ο πλοίαρχος Νέμο, το τέρας Φρανκεστάιν, ο Δον Κιχότης μα και ο Σκρουτζ αναζητούν το "Βιβλίο της Λίζας", το βιβλίο δηλαδή που γράφει ο Μπίρνμπιχλερ και που ηρωίδα του δεν είναι άλλη... από τη Λίζα. Όμως το ίδιο βιβλίο θέλουν να βάλουν στο χέρι και ο καπετάν Αχάμπ και οι φοβεροί πίθηκοι του Μελανοδοχείου...
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2709-7
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Βίλαντ Φρόιντ γεννήθηκε το 1969. Είναι δημοσιογράφος και συνεργάζεται με την εφημερίδα "Die Welt". Ζει με τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά στα περίχωρα του Μονάχου.

Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-04-2709-7
Book pages: 
312
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο