Product

Το βουνό και τα μυστικά του

Product

Το βουνό με τα σύννεφα

Το βουνό κι ο ποιητής δεν πήραν είδηση

Κωδικός:
147017
Manufacturer: 
Description: 

Ο πρωτοεμφανιζόμενος ποιητής είναι ένας Δον Κιχώτης της πόλης. Καβαλάει το ίδιο του το κεφάλι, περιπλανέται στα αδιέξοδά του και παλεύει με φανταστικούς ανεμόμυλους που αλέθουν ιδέες. Είναι ένας νομοταγής αναρχικός, ένας συμβασιούχος της ζωής του, που βρίσκεται σε διαρκή εμπόλεμη κατάσταση με την κατά κόσμον εικόνα του: οι στίχοι του είναι τα ανίκητα μολυβένια στρατιωτάκια του που τα εκπαιδεύει για την αντίσταση στην πραγματικότητα, καταστρώνοντας στρατηγικά σχέδια επί χάρτου, οργανώνοντάς τα σε δυνατά ποιήματα.

Παυλίνα Παμπούδη

9,54 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο πρωτοεμφανιζόμενος ποιητής είναι ένας Δον Κιχώτης της πόλης. Καβαλάει το ίδιο του το κεφάλι, περιπλανέται στα αδιέξοδά του και παλεύει με φανταστικούς ανεμόμυλους που αλέθουν ιδέες. Είναι ένας νομοταγής αναρχικός, ένας συμβασιούχος της ζωής του, που βρίσκεται σε διαρκή εμπόλεμη κατάσταση με την κατά κόσμον εικόνα του: οι στίχοι του είναι τα ανίκητα μολυβένια στρατιωτάκια του που τα εκπαιδεύει για την αντίσταση στην πραγματικότητα, καταστρώνοντας στρατηγικά σχέδια επί χάρτου, οργανώνοντάς τα σε δυνατά ποιήματα. Παυλίνα Παμπούδη
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-283-307-6
Book pages: 
60
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ιορδάνης Παπαδόπουλος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1976, όπου και σπούδασε πολιτικός μηχανικός. Ζει στην Αθήνα και εργάζεται ως εκπαιδευτικός. Έχει εκδώσει το βιβλίο ποίησης "Το βουνό και ο ποιητής δεν πήραν είδηση" (Ροές, 2009) και δημοσιεύσει σε έντυπα και ηλεκτρονικά περιοδικά (Εντευκτήριο, Μανδραγόρας, e-poema). Είναι μέλος της καλλιτεχνικής ομάδας "KangarooCourt".

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-283-307-6
Book pages: 
60
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο