Product

Το δέντρο της συνείδησης

Product

Το δέντρο της φυλακής και οι γυναίκες

Το δέντρο της τύχης

Κωδικός:
79386
Description: 

"Συνδυάζει το μύθο και το παραμύθι, την επιστημονική φαντασία, την εσχατολογική καταστροφή, τις οικονομικές απάτες και τις ερωτικές ιστορίες... δοσμένα σε μια σειρά από συναρπαστικές, αλληλοσυνδεδεμένες ιστορίες, από πολλές φωνές, όλες τους φανταστικά άμεσες. Υπάρχουν συγγραφείς φαντάσματα και φαντάσματα. Υπάρχει ένα πνεύμα που μετενσωματώνεται αναζητώντας το παραμύθι που άκουσε στη "γέννησή" του, το οποίο δείχνει πως όλοι οι άνθρωποι κινούνται από το μυθικό στο τετριμμένο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Συνδυάζει το μύθο και το παραμύθι, την επιστημονική φαντασία, την εσχατολογική καταστροφή, τις οικονομικές απάτες και τις ερωτικές ιστορίες... δοσμένα σε μια σειρά από συναρπαστικές, αλληλοσυνδεδεμένες ιστορίες, από πολλές φωνές, όλες τους φανταστικά άμεσες. Υπάρχουν συγγραφείς φαντάσματα και φαντάσματα. Υπάρχει ένα πνεύμα που μετενσωματώνεται αναζητώντας το παραμύθι που άκουσε στη "γέννησή" του, το οποίο δείχνει πως όλοι οι άνθρωποι κινούνται από το μυθικό στο τετριμμένο. Η γοητεία του βιβλίου οφείλεται στη σταθερότητα με την οποία μετακινείται ο Μίτσελ από το ένα στο άλλο, από το ηθικό βάθος στο κωμικό και στο παράλογο... Το βιβλίο δε σκοντάφτει ούτε στιγμή στις ιδέες του τις φιλοδοξίες. Διατρέχει με άνεση το παγκόσμιο χωριό, αλλά δε σου δίνει την αίσθηση ότι πασχίζει να γίνει πολυπολιτισμικό ή να πετύχει θεαματικά αποτελέσματα - παρά μόνο ότι ο Μίτσελ ξέρει τι κάνει". A.S. Byatt, Mail on Sunday
Subtitle: 
Μυθιστόρημα σε εννέα μέρη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-406-383-9
Book pages: 
527
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ντέιβιντ Μίτσελ γεννήθηκε το 1969 στο Southport του Worcestershire, στην Αγγλία. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο του Κεντ αγγλική και αμερικανική λογοτεχνία και στη συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό στη συγκριτική λογοτεχνία. Πέρασε ένα χρόνο στη Σικελία, πριν ταξιδέψει στην Ιαπωνία και συγκεκριμένα στη Χιροσίμα, όπου έζησε οκτώ χρόνια διδάσκοντας Αγγλικά. Σήμερα ζει στο Κορκ της Ιρλανδίας, με τη Γιαπωνέζα σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά. Έχει γράψει τα μυθιστορήματα "Ghostwritten", 1999, "Number9dream", 2001, "Cloud Atlas", 2004, "Black Swan Green", 2006, και "The Thousand Autumns of Jacob de Zoet", 2010, δύο από τα οποία ("Number9dream" και "Cloud Atlas") βρέθηκαν στο βραχύ κατάλογο υποψηφιοτήτων του Βραβείου Μπούκερ. Οι κριτικοί επαίνεσαν τη γραφή του, μετά από το πρώτο του βιβλίο, για την "εκθαμβωτική του εκδοχή της μη γραμμικής, μεταφυσικής πρόζας", με αποτέλεσμα να συμπεριληφθεί στον κατάλογο των "πιο υποσχόμενων νέων βρετανών μυθιστοριογράφων" του περιοδικού Granta, το 2003.

Subtitle: 
Μυθιστόρημα σε εννέα μέρη
Publications Date: 
2003
Book ISBN: 
960-406-383-9
Book pages: 
527
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο