Product

Το δαχτυλίδι του τυχερού Πολυκράτη

Product

Το δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν

Το δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν

Κωδικός:
139776
Manufacturer: 
Description: 

Ο μύθος που ζωντανεύει στο Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν είναι μια από τις σημαντικότερες αφηγήσεις που γράφτηκαν ποτέ. Ο πολυβραβευμένος σχεδιαστής Φίλιπ Κραιγκ Ράσσελ, ξεκίνησε τη μνημειώδη αυτή μεταφορά σε κόμικ σαν έργο ζωής, αφιερώνοντας σχεδόν 20 χρόνια δουλειάς μέχρι την ολοκλήρωσή του. Ο πρώτος τόμος παρουσιάζει το εναρκτήριο μέρος του Κύκλου, μαζί με νέες εισαγωγές, τέχνη και άρθρα για την απόδοση των συνθέσεων και τη σχεδίαση του κόμικ. Η κλοπή του μαγικού Χρυσού του Ρήνου θα οδηγήσει σε μια ιστορία εκδίκησης και προδοσίας.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο μύθος που ζωντανεύει στο Δαχτυλίδι των Νιμπελούνγκεν είναι μια από τις σημαντικότερες αφηγήσεις που γράφτηκαν ποτέ. Ο πολυβραβευμένος σχεδιαστής Φίλιπ Κραιγκ Ράσσελ, ξεκίνησε τη μνημειώδη αυτή μεταφορά σε κόμικ σαν έργο ζωής, αφιερώνοντας σχεδόν 20 χρόνια δουλειάς μέχρι την ολοκλήρωσή του. Ο πρώτος τόμος παρουσιάζει το εναρκτήριο μέρος του Κύκλου, μαζί με νέες εισαγωγές, τέχνη και άρθρα για την απόδοση των συνθέσεων και τη σχεδίαση του κόμικ. Η κλοπή του μαγικού Χρυσού του Ρήνου θα οδηγήσει σε μια ιστορία εκδίκησης και προδοσίας. Ο αμόλυντος χρυσός σμιλεύεται σε ένα δαχτυλίδι που έχει την ικανότητα να διαστρεβλώνει τη θέληση των κατόχων του, από τον τελευταίο ζητιάνο ως και τον πατέρα των Θεών. Η τολμηρή προσέγγιση του έργου του Βάγκνερ σε συνδυασμό με την εκπληκτική εκτέλεση του Ράσσελ κάνουν αυτό το κόμικ απόλυτα μοναδικό.
Subtitle: 
Ράινγκολντ
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89598-1-0
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
4

Γερμανός συνθέτης και ποιητής του 19ου αιώνα (Λειψία, 1813 - Βενετία, 1883), που θεωρείται διεθνώς μια από τις μεγαλύτερες ιδιοφυΐες της μουσικής σύνθεσης. Ο Βάγκνερ είναι αυτός που μεταμόρφωσε την όπερα σε "μουσικό δράμα": σε ένα ιδανικό μείγμα μουσικής, ποίησης, χορού και οπτικής απόλαυσης. Σημαντική θέση στη σύλληψη ενός τέτοιου συνδυασμού κατείχε η συστηματική χρήση του "καθοδηγητικού μουσικού θέματος" ή "λάιτ μοτίφ", για κάθε διαφορετικό ήρωα, αντικείμενο ή βασική ιδέα του έργου.

Subtitle: 
Ράινγκολντ
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-89598-1-0
Book pages: 
104
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
4