Product

Το διαδίκτυο στην εποχή της παγκοσμιοποίησης και στο πλαίσιο της κοινωνίας των πολιτών

Product

Το διαζύγιο

Το διαζύγιο

Κωδικός:
81426
Αuthor: 
Description: 

Γαλλική πολιτιστική ανωτερότητα έναντι αμερικανικής αγαθότητας, ένα διαζύγιο έναντι ενός παράνομου έρωτα, εγκαρτέρηση έναντι ορμητικότητας... τελικά ο Παλιός Κόσμος απέναντι στο Νέο και το αντίστροφο.
Με εξαιρετικά διεισδυτικό τρόπο, ξεκαρδιστική αφήγηση και ιδιαίτερη οξυδέρκεια, η συγγραφέας υπογραμμίζει τις διαφορές και υμνεί αυτή ακριβώς τη διαφορετικότητα, υπενθυμίζοντάς μας πόσο αστείοι ή τραγικοί μπορούμε να γίνουμε όταν πασχίζουμε να κάνουμε καλή εντύπωση στους άλλους.

14,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Γαλλική πολιτιστική ανωτερότητα έναντι αμερικανικής αγαθότητας, ένα διαζύγιο έναντι ενός παράνομου έρωτα, εγκαρτέρηση έναντι ορμητικότητας... τελικά ο Παλιός Κόσμος απέναντι στο Νέο και το αντίστροφο. Με εξαιρετικά διεισδυτικό τρόπο, ξεκαρδιστική αφήγηση και ιδιαίτερη οξυδέρκεια, η συγγραφέας υπογραμμίζει τις διαφορές και υμνεί αυτή ακριβώς τη διαφορετικότητα, υπενθυμίζοντάς μας πόσο αστείοι ή τραγικοί μπορούμε να γίνουμε όταν πασχίζουμε να κάνουμε καλή εντύπωση στους άλλους. Μια κωμωδία ηθών όπου η ύλη συγκρούεται με το πνεύμα χωρίς να υιοθετούνται τα τύπου φάρσας στερεότυπα "αγενής Γάλλος" και "αστοιχείωτος Αμερικανός".
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0791-Χ
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Η Νταϊάν Τζόνσον είναι η συγγραφέας έντεκα ακόμα έργων κι έχει φτάσει δύο φορές στην τελική αναμέτρηση για το Βραβείο Πούλιτζερ (μυθιστοριογραφίας για το έργο της Persian Nights και για την πραγματεία Terrorists and Novelists) και για το αμερικανικό Εθνικό Βραβείο Βιβλίου (μυθιστοριογραφίας για το Lying Low και βιογραφίας για το Lesser Lives). Μοιράζει το χρόνο της ανάμεσα στο Σαν Φρανσίσκο και το Παρίσι.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-14-0791-Χ
Book pages: 
484
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο