Product

Το δράμα μου

Product

Το δράμα του εβρίτικου λαού

Το δράμα να είσαι ελληνοπόντιος

Κωδικός:
68888
Manufacturer: 
Description: 

Το βιβλίο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η "αποτύπωση" της απάνθρωπης πραγματικότητας του νεοελληνικού κράτους απέναντι στους Έλληνες που ήρθαν από τον Πόντο τις τελευταίες δεκαετίες.
Οι Πόντιοι, ένας περήφανος λαός για την ελληνική καταγωγή του, πίστεψαν στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των Ελλήνων πολιτικών και ήρθαν από τις επί χιλιετίες πατρίδες τους στη μητροπολιτική Ελλάδα ευελπιστώντας σ' ένα καλύτερο αύριο.
ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΟΜΩΣ.

12,44 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Το βιβλίο αυτό δεν είναι τίποτα άλλο παρά η "αποτύπωση" της απάνθρωπης πραγματικότητας του νεοελληνικού κράτους απέναντι στους Έλληνες που ήρθαν από τον Πόντο τις τελευταίες δεκαετίες. Οι Πόντιοι, ένας περήφανος λαός για την ελληνική καταγωγή του, πίστεψαν στα ψεύτικα τα λόγια τα μεγάλα των Ελλήνων πολιτικών και ήρθαν από τις επί χιλιετίες πατρίδες τους στη μητροπολιτική Ελλάδα ευελπιστώντας σ' ένα καλύτερο αύριο. ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ ΟΜΩΣ. Εισέπραξαν μόνο λοιδορία, εξευτελισμό, διασυρμό, απομόνωση από ένα κράτος που δεν ενδιαφέρεται για αυτούς τους Έλληνες, από ένα κράτος που δεν σέβεται την Ιστορία του. [...]
Book ISBN: 
960-8184-13-4
Book pages: 
213
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Book ISBN: 
960-8184-13-4
Book pages: 
213
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Θεσσαλονίκη
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο