Product

Το εγχειρίδιο του πολεμιστή του φωτός

Product

Το εγχειρίδιο του προσωπικού γυμναστή

Το εγχειρίδιο του πρακτικού οραματιστή

Κωδικός:
98568
Manufacturer: 
Description: 

Mάθετε πως να χρησιμοποιείτε τα τρία σκέλη του πρακτικού οραματισμού:
-Επιθυμία: Ανακαλύψτε τα όνειρά σας για έναν κόσμο που θα ενσωματώνει ό,τι καλύτερο τόσο από το παρελθόν, όσο και από το μέλλον. Μάθετε να ακούτε τη φωνή αυτού που πραγματικά επιθυμείτε, να το βλέπετε στη φαντασία σας ως κάτι το εφικτό και να αφοσιώνεστε στο να πετύχετε αυτό που η διαίσθησή σας σας καλεί να πραγματοποιήσετε.

16,96 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Mάθετε πως να χρησιμοποιείτε τα τρία σκέλη του πρακτικού οραματισμού: -Επιθυμία: Ανακαλύψτε τα όνειρά σας για έναν κόσμο που θα ενσωματώνει ό,τι καλύτερο τόσο από το παρελθόν, όσο και από το μέλλον. Μάθετε να ακούτε τη φωνή αυτού που πραγματικά επιθυμείτε, να το βλέπετε στη φαντασία σας ως κάτι το εφικτό και να αφοσιώνεστε στο να πετύχετε αυτό που η διαίσθησή σας σας καλεί να πραγματοποιήσετε. -Δράση: Ανακαλύψτε και ακολουθήστε το νήμα των επιθυμιών σας, εκείνο που θα σας οδηγήσει από αυτό που υπάρχει σήμερα σε εκείνο που μπορεί να υπάρξει αύριο. Μάθετε να κατανοείτε τη σημασία του χρήματος, του χρόνου και της ενέργειάς σας και πώς να τα χρησιμοποιείτε ως εργαλεία για την επίτευξη των ονείρων σας. -Ικανοποίηση: Ανακαλύψτε την απόλαυση και την ευχαρίστηση στην πορεία της διαμόρφωσης της ζωής σας, εκτιμήστε την πορεία σας αυτή και απολαύστε στιγμή προς στιγμή κάθε εμπειρία σας. Μάθετε πώς να επιτρέπετε στον εαυτό σας να νιώθει ικανοποιημένος και ανανεωμένος.
Subtitle: 
Πως να βρείτε το χρόνο, το χρήμα και την ενέργεια για να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά θέλετε
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7977-38-6
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Πολ μαζί με την Σάρα Έντουαρντς είναι επιτυχημένοι συγγραφείς βιβλίων μπεστ-σέλερ, όπως το κλασικό πλέον "Εργαζόμενοι από το σπίτι" ("Working from home"), ένα από τα πρώτα βιβλία σχετικά με τους επιχειρηματίες που εργάζονται από το σπίτι τους, το "Οι καλύτερες οικιακές επιχειρήσεις για τον 21ο αιώνα" ("Best home business from the 21st century"), το "Κερδίζοντας χρήματα στον κυβερνοχώρο" ("Making money in cyberspace") και το "Κάντε τις δουλειές να έρθουν σε εσάς" ("Getting business to come to you"). Προσφέρουν συμβουλές σε θέματα αυτοαπασχόλησης σε εκατομμύρια ανθρώπους μέσω των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών τους εκπομπών, των ιστοσελίδων τους στο Ίντερνετ και των δημοφιλών τους στηλών σε εφημερίδες και περιοδικά. Ζουν στο Πάιν Μάουντεν της Καλιφόρνιας.

Subtitle: 
Πως να βρείτε το χρόνο, το χρήμα και την ενέργεια για να ζήσετε τη ζωή που πραγματικά θέλετε
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-7977-38-6
Book pages: 
428
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Σέρρες
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο