Product

Το ελληνικό πολιτικό κόμμα στις Ηνωμένες Πολιτείες

Product

Το ελληνικό πορτρέτο

Το ελληνικό ποπ-ροκ

Κωδικός:
152134
Description: 

Η δεκαετία αυτή είναι η αρχή, το ξεκίνημα:
Είναι η δεκαετία των: πάρτυ, των μουσικών πρωινών, των μικρών δίσκων, των πρώτων (Ελληνικών) συγκροτημάτων.... Είναι - για όσους την έζησαν - μια δεκαετία θρυλική!

Δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μηχανήματα, τα - άριστα - εξοπλισμένα studios, οι καλές κιθάρες και τα ντραμς. Υπήρχε όμως αγάπη, μεράκι και "ψυχή".

Τα γκρουπς αυτής της δεκαετίας, δεν θα μπορούσαμε να τα πούμε "ροκ". Η μουσική τους ήταν - κυρίως - ποπ η (όπως συνήθιζαν εκείνη την εποχή να την αποκαλούν) απλά: "μοντέρνο Ελληνικό τραγούδι".

20,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Η δεκαετία αυτή είναι η αρχή, το ξεκίνημα: Είναι η δεκαετία των: πάρτυ, των μουσικών πρωινών, των μικρών δίσκων, των πρώτων (Ελληνικών) συγκροτημάτων.... Είναι - για όσους την έζησαν - μια δεκαετία θρυλική! Δεν υπήρχαν τα σύγχρονα μηχανήματα, τα - άριστα - εξοπλισμένα studios, οι καλές κιθάρες και τα ντραμς. Υπήρχε όμως αγάπη, μεράκι και "ψυχή". Τα γκρουπς αυτής της δεκαετίας, δεν θα μπορούσαμε να τα πούμε "ροκ". Η μουσική τους ήταν - κυρίως - ποπ η (όπως συνήθιζαν εκείνη την εποχή να την αποκαλούν) απλά: "μοντέρνο Ελληνικό τραγούδι". Ήταν η δεκαετία του "Jeronimo Yanka" (Forminx), του "Τρελλοκόριτσου" (Charms), του θρυλικού - "Τρόπου" (Olympians)...
Subtitle: 
60's - 70's
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-385-583-9
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
60's - 70's
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-385-583-9
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο