Product

Το ημερολόγιο ενός πολιτικού

Product

Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα 2013

Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα

Κωδικός:
163120
Description: 

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ακριβώς φτιάχνεται μια ταινία; Τότε δεν είστε μόνοι! Ούτε ο Τζεφ Κίνι το ήξερε μέχρι που πουλήθηκαν τα δικαιώματα της πετυχημένης του σειράς "Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα" στην 20th Century Fox και ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Τότε έμαθε ακριβώς πώς μεταφέρεται ένα βιβλίο στη μεγάλη οθόνη!

Γεμάτο φωτογραφίες, σελίδες από το σενάριο, σκιτσάκια που απεικονίζουν σκηνές του έργου, ανέκδοτα σκίτσα του Τζεφ Κίνι και σχέδια των ρούχων των ηθοποιών, "Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα - Πως γυρίστηκε η ταινία" είναι το τέλειο βιβλίο για κάθε... σπασίκλα.

9,90 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς ακριβώς φτιάχνεται μια ταινία; Τότε δεν είστε μόνοι! Ούτε ο Τζεφ Κίνι το ήξερε μέχρι που πουλήθηκαν τα δικαιώματα της πετυχημένης του σειράς "Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα" στην 20th Century Fox και ξεκίνησαν τα γυρίσματα. Τότε έμαθε ακριβώς πώς μεταφέρεται ένα βιβλίο στη μεγάλη οθόνη! Γεμάτο φωτογραφίες, σελίδες από το σενάριο, σκιτσάκια που απεικονίζουν σκηνές του έργου, ανέκδοτα σκίτσα του Τζεφ Κίνι και σχέδια των ρούχων των ηθοποιών, "Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα - Πως γυρίστηκε η ταινία" είναι το τέλειο βιβλίο για κάθε... σπασίκλα.
Subtitle: 
Πως γυρίστηκε η ταινία
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-453-857-8
Book pages: 
213
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο
Subtitle: 
Πως γυρίστηκε η ταινία
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-453-857-8
Book pages: 
213
Book Dimensions: 
21χ15
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Σκληρό εξώφυλλο