Product

Το καυχησιάρικο κοκοράκι

Product

Το καφενείο

Το καφέ κράτος

Κωδικός:
77065
Αuthor: 
Description: 

Ο Τσάρλι και ο φίλος του ζουν περίεργες στιγμές όταν η εξουσία περνά στα χέρια μιας ακραίας πολιτικής παράταξης: του Καφέ Κράτους.

Η καθημερινή τους ζωή είναι απόλυτα συνηθισμένη: πίνουν μπίρες και παίζουν χαρτιά. Ούτε ήρωες αλλά ούτε και καθάρματα. Απλώς, για να μην έχουν φασαρίες, στρέφουν το βλέμμα τους αλλού.

Τελικά, ξέρουμε πού κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε όλοι μας από τον οχαδερφισμό του καθενός μας;

0,91 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Τσάρλι και ο φίλος του ζουν περίεργες στιγμές όταν η εξουσία περνά στα χέρια μιας ακραίας πολιτικής παράταξης: του Καφέ Κράτους. Η καθημερινή τους ζωή είναι απόλυτα συνηθισμένη: πίνουν μπίρες και παίζουν χαρτιά. Ούτε ήρωες αλλά ούτε και καθάρματα. Απλώς, για να μην έχουν φασαρίες, στρέφουν το βλέμμα τους αλλού. Τελικά, ξέρουμε πού κινδυνεύουμε να οδηγηθούμε όλοι μας από τον οχαδερφισμό του καθενός μας;
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0620-4
Book pages: 
21
Book Dimensions: 
19χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Φρανκ Παβλόφ γεννήθηκε στη Νιμ της Γαλλίας το 1940. Είναι ψυχολόγος και ασχολείται ενεργά με τα δικαιώματα των παιδιών. Κληρονόμησε από τον πατέρα του, που ήταν Βούλγαρος και αναρχικός, την επιτακτική ανάγκη να κόψει τα συρματοπλέγματα και να ανατρέψει τις ιδέες που δημεύτηκαν. Για είκοσι χρόνια δούλεψε με μη κυβερνητικές οργανώσεις στη Γαλλία, στην Αφρική, στην Ασία και στη Λατινική Αμερική, που υλοποιούσαν αναπτυξιακά έργα σε μικρές κοινότητες. Έχει εκδώσει μυθιστορήματα, παιδικά βιβλία και ποιητικές συλλογές.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-14-0620-4
Book pages: 
21
Book Dimensions: 
19χ11
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο