Product

Το κινούμενο σχέδιο

Product

Το κίτρινο αρκουδάκι στην παραλία

Το κιόσκι

Κωδικός:
118845
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Έλλιοτ Νας είναι σεναριογράφος αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών και πάντα προσπαθεί να "γράψει" το τέλειο έγκλημα. Βρίσκεται όμως σε πολύ δυσάρεστη θέση, όταν πρέπει να απαλλαγεί από τον εκβιαστή της γυναίκας του. Αποφασίζει τότε να σκηνοθετήσει ένα πραγματικό τέλειο έγκλημα και φτιάχνει το καλύτερό του σενάριο, εμπνευσμένος από το κιόσκι, που του έχει χαρίσει η αγαπημένη του σύζυγος.

10,65 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Έλλιοτ Νας είναι σεναριογράφος αστυνομικών τηλεοπτικών σειρών και πάντα προσπαθεί να "γράψει" το τέλειο έγκλημα. Βρίσκεται όμως σε πολύ δυσάρεστη θέση, όταν πρέπει να απαλλαγεί από τον εκβιαστή της γυναίκας του. Αποφασίζει τότε να σκηνοθετήσει ένα πραγματικό τέλειο έγκλημα και φτιάχνει το καλύτερό του σενάριο, εμπνευσμένος από το κιόσκι, που του έχει χαρίσει η αγαπημένη του σύζυγος. Το πτώμα όμως, που καταφέρνει τελικά να εξαφανίσει μέσα από απίθανες κωμικές καταστάσεις, "ξανακάνει" αναπάντεχα την εμφάνιση του στο σαλόνι του σπιτιού του, το οποίο σύντομα θα γεμίσει με επιθεωρητές, εισαγγελείς και αστυνομικούς. Και ενώ όλων τα βλέμματα είναι στραμμένα πάνω στον απελπισμένο Έλλιοτ...
Subtitle: 
Αστυνομική κωμωδία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8330-69-6
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Άλεκ Κόππελ γεννήθηκε στις 17 Σεπτεμβρίου 1907 στην Αυστραλία. Έγραψε 40 σενάρια για τον κινηματογράφο, αλλά και θεατρικά έργα και διηγήματα. Συνεργάστηκε με τον Άλφρεντ Χίτσκοκ σε πέντε επεισόδια της σειράς "Ο Χίτσκοκ παρουσιάζει" (1957-1958) και στη σειρά "Η ώρα του Άλφρεντ Χίτσκοκ" (1963). Το πλέον γνωστό όμως προϊόν της συνεργασίας τους υπήρξε το "Vertigo" (1958). Πέθανε στο Λονδίνο στις 22 Ιανουαρίου 1972.

Subtitle: 
Αστυνομική κωμωδία
Publications Date: 
2007
Book ISBN: 
960-8330-69-6
Book pages: 
94
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο