Product

Το μαγεμένο φυλαχτό

Product

Το μαγεμένο χαλί: Το λαγωνικό του Ρόουαν

Το μαγεμένο χαλί: Η δεύτερη πολιορκία

Κωδικός:
145530
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Ο Μαξ και ο Ντέιβιντ, αναλαμβάνουν να προστατέψουν το Βιβλίο του Δοθ, στις σελίδες του οποίου κρύβεται το κλειδί της ζωής, από το δαίμονα Ασταρόθ, ο οποίος μόλις έχει ελευθερωθεί μετά από αιώνες φυλάκισης και θέλει να χρησιμοποιήσει το Βιβλίο για τους δικούς του σκοτεινούς σκοπούς. Μακριά από το σπίτι του και κυνηγημένος από τους εχθρούς του, ο Μαξ και οι σύμμαχοί του θα πρέπει να διασχίσουν την Ευρώπη, να κατέβουν στο Εργαστήρι της Φρανκφούρτης, να γλιτώσουν από το Μαύρο Δάσος και να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους.

25,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

Ο Μαξ και ο Ντέιβιντ, αναλαμβάνουν να προστατέψουν το Βιβλίο του Δοθ, στις σελίδες του οποίου κρύβεται το κλειδί της ζωής, από το δαίμονα Ασταρόθ, ο οποίος μόλις έχει ελευθερωθεί μετά από αιώνες φυλάκισης και θέλει να χρησιμοποιήσει το Βιβλίο για τους δικούς του σκοτεινούς σκοπούς. Μακριά από το σπίτι του και κυνηγημένος από τους εχθρούς του, ο Μαξ και οι σύμμαχοί του θα πρέπει να διασχίσουν την Ευρώπη, να κατέβουν στο Εργαστήρι της Φρανκφούρτης, να γλιτώσουν από το Μαύρο Δάσος και να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Στο δεύτερο βιβλίο της τριλογίας "Το μαγεμένο χαλί" η περιπέτεια γίνεται ακόμη πιο επικίνδυνη, ακόμη πιο συνταρακτική...
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-624-9
Book pages: 
549
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3

Ο Χένρι Νεφ γεννήθηκε το 1973 στη Μασαχουσέτη, μεγάλωσε στο Σικάγο και σπούδασε ιστορία στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ. Εργάστηκε ως σύμβουλος διαχείρισης για τέσσερα χρόνια μέχρι που πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει αυτό που πάντα ονειρευόταν: να γράφει παιδικά βιβλία και να διδάσκει παιδιά. Σήμερα διδάσκει ιστορία και καλές τέχνες σε ένα γυμνάσιο στο Σαν Φρανσίσκο. "Η μαγεμένη ταπισερί 1: Το λαγωνικό του Ρόουαν" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα.

Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-453-624-9
Book pages: 
549
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Volume No: 
3