Product

Το μπλε λεωφορείο

Product

Το μπλε παραμύθι: Ο αγέλαστος βασιλιάς

Το μπλε ονειράκι, η Μαρία και ο μικρός της "Άγγελος"

Κωδικός:
160036
Description: 

Σήμερα το βράδυ η Μαρία έκανε μια ευχή στην προσευχή της. "Να ξανασυναντήσει και να αγκαλιάσει τον αδελφούλη της το Χρήστο που είναι πια ένας μικρός Άγγελος".

Το μικρό μπλε ονειράκι εκπληρώνει αυτή της την επιθυμία και η Μαρία επιστρέφει πια πιο δυνατή, χαρούμενη και ευτυχισμένη...

Τώρα η Μαρία έχει απώτερο σκοπό της να μη στενοχωρήσει το μικρό αγγελούδι της ποτέ ξανά.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σήμερα το βράδυ η Μαρία έκανε μια ευχή στην προσευχή της. "Να ξανασυναντήσει και να αγκαλιάσει τον αδελφούλη της το Χρήστο που είναι πια ένας μικρός Άγγελος". Το μικρό μπλε ονειράκι εκπληρώνει αυτή της την επιθυμία και η Μαρία επιστρέφει πια πιο δυνατή, χαρούμενη και ευτυχισμένη... Τώρα η Μαρία έχει απώτερο σκοπό της να μη στενοχωρήσει το μικρό αγγελούδι της ποτέ ξανά. "Το μικρό αυτό παραμύθι γράφηκε μετά τον ξαφνικό χαμό του μόλις δυόμιση ετών γιου μου Χρήστου. Θέλοντας να σταθώ στην οκτάχρονη κόρη μου Μαρία και να καλύψω όσο μπορούσα τα κενά που άφησε ο όλο ερωτηματικά χαμός του Χρήστου, στην αγνή και παιδική ψυχούλα της, έγραψα το παραμύθι "Το μπλε ονειράκι, η Μαρία και ο μικρός της "Άγγελος"". Έκπληκτη, διαπίστωσα πως τη βοήθησε περισσότερο απ' ότι ήλπιζα. Πραγματικά, ήταν ασύλληπτο το πώς ενεργούσε από κείνη τη μέρα που της το διάβασα!! Άρχισε και πάλι να κάνει πράγματα για εκείνη, με σκοπό της "Να είναι καλά και ο Χρήστος το αγγελούδι της". Την εικονογράφηση επιμελήθηκε με χαρά η Ελένη Μαρίνη, δασκάλα του μικρού Χρήστου στο Πρότυπο Κέντρο Προσχολικής Αγωγής Ξάνθης, το οποίο διευθύνει μέχρι σήμερα. Σκοπός της έκδοσης του παραμυθιού είναι να απαλύνει κάπως τον πόνο των αγνών παιδικών ψυχών, που βιώνουν το θάνατο μέσω κάποιου αγαπημένου προσώπου..." (Δέσποινα Χ. Κηπουρού)
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-99458-0-5
Book pages: 
38
Book Dimensions: 
22χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-99458-0-5
Book pages: 
38
Book Dimensions: 
22χ21
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο