Product

Το μυστήριο του τσαντόρ

Product

Το μυστήριο του χαμένου θησαυρού

Το μυστήριο του υπολογιστή Άζια

Κωδικός:
68723
Manufacturer: 
Description: 

Σ' ένα μικρό κολέγιο στην Καλιφόρνια, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο της τεχνητής νοημοσύνης με τη δημιουργία ενός φοβερού υπολογιστή με το όνομα Άζια. Ο Άζια μιλάει, ζωγραφίζει, διαβάζει Σαρτρ και έργα επιστημονικής φαντασίας, συζητά και διαφωνεί με τους δημιουργούς της. Είναι μια μηχανή τόσο ζωντανή, ώστε όποιος την πλησιάζει μένει κατάπληκτος με τις ικανότητές της.

10,10 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Σ' ένα μικρό κολέγιο στην Καλιφόρνια, γίνεται επιτέλους πραγματικότητα το όνειρο της τεχνητής νοημοσύνης με τη δημιουργία ενός φοβερού υπολογιστή με το όνομα Άζια. Ο Άζια μιλάει, ζωγραφίζει, διαβάζει Σαρτρ και έργα επιστημονικής φαντασίας, συζητά και διαφωνεί με τους δημιουργούς της. Είναι μια μηχανή τόσο ζωντανή, ώστε όποιος την πλησιάζει μένει κατάπληκτος με τις ικανότητές της. Μια μέρα, η Άζια εξαφανίζεται. Τι της συνέβη; Ένας δαιμόνιος ντετέκτιβ, ειδικός στα αδικήματα στο χώρο της πληροφορικής, αναλαμβάνει να διερευνήσει την υπόθεση. Η λίστα των υπόπτων μεγάλη. Και όλοι είχαν ένα καλό κίνητρο. Κάποιος όμως θα κάνει πρώτος τη λάθος κίνηση... Έξυπνο, πρωτότυπο, περιπετειώδες, ένα αστυνομικό θρίλερ για τον αινιγματικό κόσμο της νέας τεχνολογίας. Άνθρωποι παραδομένοι στη χαοτική λογική της τεχνολογικής εξέλιξης, μηχανές με ανθρώπινα αισθήματα και απρόσμενες αντιδράσεις, ένοχοι και συνένοχοι σ' ένα απρόβλεπτο παιχνίδι μεταξύ φαντασίας και πραγματικότητας.
Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2055-6
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Τζιανπάολο Πρόνι γεννήθηκε στη Φαέντσα το 1955. Εργάζεται στην έδρα της Σημειωτικής του Πανεπιστημίου της Μπολόνια, όπου ασχολείται με την έρευνα στον τομέα της Μαζικής Επικοινωνίας. Με το μυστήριο του υπολογιστή Άζια κάνει το ντεμπούτο του ως μυθιστοριογράφος.

Publications Date: 
2002
Book ISBN: 
960-04-2055-6
Book pages: 
220
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο