Product

Small and Medium-sized Enterprises’ (SME) Internationalisation: A UK case study on the impact of motivation on the degree of internationalisation

Product

Ποιητικά άπαντα: Δημ. Κ. Παπακωνσταντίνου

Το μυστικό βιβλίο

Κωδικός:
200732
Product Categories: 
Description: 

Στο ηλιοβασίλεμα της ζωής του ο Ελιάς Άιν αποτραβιέται σ’ ένα χωριουδάκι, κάπου ξεχασμένο στην Αυστρία. Στο καινούργιο του σπίτι, ανακαλύπτει μια κρυμμένη σκάλα που τον οδηγεί σ’ ένα τεράστιο δωμάτιο γεμάτο βιβλία. Ένα συγκεκριμένο βιβλίο τραβάει την προσοχή του. Καθώς το ανοίγει και αρχίζει να γυρίζει τις σελίδες, συνειδητοποιεί ότι κάθε σελίδα λέει την ιστορία και ενός διαφορετικού ατόμου κι ότι οι ζωές όλων -παρελθόν, παρόν και μέλλον- περιλαμβάνονται με κάθε λεπτομέρεια.

11,61 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Στο ηλιοβασίλεμα της ζωής του ο Ελιάς Άιν αποτραβιέται σ’ ένα χωριουδάκι, κάπου ξεχασμένο στην Αυστρία. Στο καινούργιο του σπίτι, ανακαλύπτει μια κρυμμένη σκάλα που τον οδηγεί σ’ ένα τεράστιο δωμάτιο γεμάτο βιβλία. Ένα συγκεκριμένο βιβλίο τραβάει την προσοχή του. Καθώς το ανοίγει και αρχίζει να γυρίζει τις σελίδες, συνειδητοποιεί ότι κάθε σελίδα λέει την ιστορία και ενός διαφορετικού ατόμου κι ότι οι ζωές όλων -παρελθόν, παρόν και μέλλον- περιλαμβάνονται με κάθε λεπτομέρεια. Ο Ελιάς έχει βρει το Μεγάλο Βιβλίο της Ζωής, όπου ο Θεός καταγράφει τη μοίρα του κάθε ανθρώπου. Ο Ελιάς είναι συνεπαρμένος από τη δύναμη που έχει στα χέρια του. Χάρη στο μυστικό βιβλίο έχει μια ευκαιρία να σώσει τους αγαπημένους του και να αλλάξει τον ρου της Ιστορίας για έναν ολόκληρο λαό. Μια ιστορία που μιλάει για τη φιλία και το θάρρος, για το μίσος και τη δειλία. Ένα μυθιστόρημα που αντικατοπτρίζει όσο τίποτε άλλο την εποχή μας.
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-01-0983-4
Book pages: 
248
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
Μυθιστόρημα
Publications Date: 
2015
Book ISBN: 
618-01-0983-4
Book pages: 
248
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο