Product

Το μυστικό της Αλκυόνης

Product

Το μυστικό της Άννας

Το μυστικό της ανεμότρυπας

Κωδικός:
175056
Description: 

Η μάγισσα Ζαχαρούλα, που πολύ παλιά την έλεγαν Ιασώ, άλλαξε όνομα και κρύβεται στο βουνό της Οίτης. Η Ζαχαρούλα αγαπά πολύ τα παιδιά και στο εργαστήρι της δουλεύει αδιάκοπα μαζί με τις νύμφες του δάσους φτιάχνοντας συνταγές για υγιεινά γλυκά.
Γιατί η Μέλια φυλάκισε τον Φρίζο, το ξωτικό, στο σκοτεινό βασίλειο της Ανεμότρυπας;
Τι γυρεύει ο χρυσαετός πάνω από την κοιλάδα της Σπερχειάδας; Θα καταφέρει ο Μαΐστρος να βοηθήσει την παρέα της θείας Χαράς να βρει τη μαγική κουτάλα;

17,04 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η μάγισσα Ζαχαρούλα, που πολύ παλιά την έλεγαν Ιασώ, άλλαξε όνομα και κρύβεται στο βουνό της Οίτης. Η Ζαχαρούλα αγαπά πολύ τα παιδιά και στο εργαστήρι της δουλεύει αδιάκοπα μαζί με τις νύμφες του δάσους φτιάχνοντας συνταγές για υγιεινά γλυκά. Γιατί η Μέλια φυλάκισε τον Φρίζο, το ξωτικό, στο σκοτεινό βασίλειο της Ανεμότρυπας; Τι γυρεύει ο χρυσαετός πάνω από την κοιλάδα της Σπερχειάδας; Θα καταφέρει ο Μαΐστρος να βοηθήσει την παρέα της θείας Χαράς να βρει τη μαγική κουτάλα; «Το μυστικό της Ανεμότρυπας» είναι μια συναρπαστική περιπέτεια που καταγγέλλει την αλαζονεία και την απληστία και ταυτόχρονα προσφέρει στα παιδιά ένα θησαυρό γνώσεων από την ελληνική φύση και τη μυθολογία.
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-99677-6-0
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
32χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2011
Book ISBN: 
960-99677-6-0
Book pages: 
87
Book Dimensions: 
32χ22
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο