Product

Το μυστικό του ναού

Product

Το μυστικό του νησιού των δράκων

Το μυστικό του ναού του Σολομώντα

Κωδικός:
146502
Manufacturer: 
Description: 

Οι Τέκτονες δημιούργησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής:

Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στη γέννηση μιας νέας επαναστατικής ιδεολογίας, και ανακαλύψτε πώς τα ουτοπικά ιδανικά μιας μυστικής κοινότητας οραματιστών έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο. Ακολουθήστε τα βήματα του Τζορτζ Ουάσιγκτον, του Βενιαμίν Φραγκλίνου και άλλων Ιδρυτών, καθώς μεταμορφώνουν τις δημοκρατικές αρχές της αδελφότητάς τους σε ένα νέο, ριζοσπαστικό έθνος.

4,50 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Οι Τέκτονες δημιούργησαν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής: Κάντε ένα ταξίδι πίσω στο χρόνο, στη γέννηση μιας νέας επαναστατικής ιδεολογίας, και ανακαλύψτε πώς τα ουτοπικά ιδανικά μιας μυστικής κοινότητας οραματιστών έθεσαν τα θεμέλια για τη δημιουργία του πιο ισχυρού έθνους στον κόσμο. Ακολουθήστε τα βήματα του Τζορτζ Ουάσιγκτον, του Βενιαμίν Φραγκλίνου και άλλων Ιδρυτών, καθώς μεταμορφώνουν τις δημοκρατικές αρχές της αδελφότητάς τους σε ένα νέο, ριζοσπαστικό έθνος. Το "Μυστικό του Ναού του Σολομώντα" ξεχωρίζει την ιστορία από το μύθο, καθώς σας ταξιδεύει στη τεκτονική Ουάσιγκτον. Αποκαλύπτει πώς στοιχεία της τεκτονικής ιδεολογίας επιδρούν στον κτιριακό σχεδιασμό της Αμερικής και της νέας πρωτεύουσας, καθώς και άλλα που είναι "κρυμμένα" σε κοινή θέα: - Τεκτονικές αναφορές σε εθνικά μνημεία - Αινιγματικές πεντάλφες και συμβολισμοί σε δρόμους της πόλης - Μυστηριώδεις ναοί των "Υιών της Χήρας" - Πολλαπλές σημασίες του "κλειδιού" του Σολομώντα Το "Μυστικό του Ναού του Σολομώντα" αφηγείται τις αληθινές ιστορίες αυτών των οραματιστών ιδρυτών και τη συγκλονιστική σημασία που έδιναν στους κρυφούς κώδικες, στα αινιγματικά σύμβολα και στην αξιοπερίεργη αρχιτεκτονική.
Subtitle: 
Οι τέκτονες οι πατέρες του αμερικανικού έθνους και τα μυστικά της Ουάσιγκτον
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-481-020-0
Book pages: 
469
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Κρίστοφερ Χόνταπ είναι Τέκτονας και πρώην διδάσκαλος σε δύο τεκτονικές αδελφότητες. Το πρώτο του βιβλίο "Freemasons for Dummies" έχει γίνει ο πιο δημοφιλής σύγχρονος οδηγός για την αρχαία και αποδεκτή αδελφότητα των Τεκτόνων. Έχει γράψει άρθρα για διάφορα περιοδικά όπως "Indiana Freemason", "Masonic Magazine" και "Templar History Magazine" και είναι αρθρογράφος στο περιοδικό "Texas Home Gardener".
Ο Χόνταπ εργάζεται στο χώρο της διαφήμισης πάνω από είκοσι χρόνια. Ζει με τη γυναίκα του, Άλις, στην Ιντιανάπολις.

Subtitle: 
Οι τέκτονες οι πατέρες του αμερικανικού έθνους και τα μυστικά της Ουάσιγκτον
Publications Date: 
2009
Book ISBN: 
960-481-020-0
Book pages: 
469
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο