Product

Το παιδί από το Κολοράντο

Product

Το παιδί ζιγκ-ζαγκ

Το παιδί Βούδας

Κωδικός:
133770
Manufacturer: 
Description: 

Ο Σιντάρτα,
γιος ενός ισχυρού βασιλιά, ζει σε ένα τεράστιο παλάτι στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, όπου ο πατέρας του επιμένει να τον κρατάει φυλακισμένο για να τον προφυλάξει από τα βάσανα του κόσμου. Μέσα από αυτή την παιδική ηλικία, που βρίθει από ερωτηματικά και φόβους και είναι βυθισμένη στη σιωπή, θα δομηθεί μια υποδειγματική προσωπικότητα, ταγμένη εξολοκλήρου στην προσωπική ολοκλήρωση και την αυταπάρνηση.

12,78 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Ο Σιντάρτα, γιος ενός ισχυρού βασιλιά, ζει σε ένα τεράστιο παλάτι στους πρόποδες των Ιμαλαΐων, όπου ο πατέρας του επιμένει να τον κρατάει φυλακισμένο για να τον προφυλάξει από τα βάσανα του κόσμου. Μέσα από αυτή την παιδική ηλικία, που βρίθει από ερωτηματικά και φόβους και είναι βυθισμένη στη σιωπή, θα δομηθεί μια υποδειγματική προσωπικότητα, ταγμένη εξολοκλήρου στην προσωπική ολοκλήρωση και την αυταπάρνηση. Μέσα από αυτή τη διήγηση, που κοσμούν καθαρές εικόνες του Κοζέ (Cosey), ο Ζακ Σαλομέ φωτίζει τα μονοπάτια της παιδικής ηλικίας προσθέτοντας μερικές πινελιές ευαισθησίας, μας καλεί να αναλογιστούμε τις μυστηριώδεις πτυχές της.
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6641-43-0
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Ζακ Σαλομέ γεννήθηκε το 1935 στην Τουλούζη. Είναι ψυχοκοινωνιολόγος, πτυχιούχος της Κοινωνικής Ψυχιατρικής της Σχολής Ανωτάτων Κοινωνικών Επιστημών των Παρισίων. Επί 15 χρόνια διευθύνει το Κέντρο Κοινωνικής Ένταξης Νέων, εργάστηκε ως καθηγητής στο Πανεπιστήμιο της Λίλλης, διηύθυνε επί 25 χρόνια το Κέντρο Διαμόρφωσης Ανθρωπίνων Σχέσεων "Η Ώριμη Ματιά" της Ντιζόν και κατόπιν το αντίστοιχο κέντρο στην πόλη Ρουσιγιόν της επαρχίας της Προβηγκίας. Είναι συγγραφεύς 35 και πλέον εργασιών και δοκιμίων πάνω στην ψυχολογία και στην κοινωνιολογία των σχέσεων, καθώς επίσης μυθιστοριογράφος και ποιητής. Εργάζεται κατά κύριο λόγο ως οικογενειακός σύμβουλος με ειδικότητα τη σχέση των ζευγαριών και την αλλαγή προσωπικότητας. Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός του βρίσκεται πάντοτε η αποτελεσματική αντιμετώπιση και αποτροπή της ενδοοικογενειακής βίας και η αντιμετώπιση της έλλειψης επικοινωνίας εντός της οικογένειας αλλά και στο σχολείο. Η μεγάλη του ουτοπία είναι να δει κάποια ημέρα να διδάσκεται αποτελεσματικά στα σχολεία η διαπροσωπική επικοινωνία ή "επικοινωνία σχέσεων", όπως την ονομάζει ο ίδιος, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, από το δημοτικό μέχρι και το λύκειο.

Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6641-43-0
Book pages: 
108
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο