Product

Το περιδέραιο της πριγκίπισσας

Product

Το περιδέραιο των Καλχούν: Κάθι και Αμάντα

Το περιδέραιο της Σαλκίμ Χανίμ

Κωδικός:
161033
Description: 

"Ποιος ξέρει αυτό το περιδέραιο πόσους ανθρώπους κατέστρεψε, πόσους ανθρώπους σκότωσε. Το κόσμημα διατηρούσε την πρώτη ομορφιά του, όπως όταν στόλιζε το λαιμό της Σαλκίμ χανίμ.
Η Νιμέτ πίστεψε ότι έπρεπε να αλλάξει αυτή η μοίρα.
Αυτό το τσαμπί έπρεπε να γίνει το σύμβολο μιας ευλογίας, μιας ευδαιμονίας. Πώς θα μπορούσε να τρυγήσει αυτά τα τσαμπιά για να ζυμώσει το θεϊκό κρασί που θα οδηγούσε μια γενιά στη θεία μέθεξη για όλη της τη ζωή; Η Νιμέτ πίστευε ότι αυτή η τύχη βρίσκεται στα χέρια του ανθρώπου.

15,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of print but in stock

"Ποιος ξέρει αυτό το περιδέραιο πόσους ανθρώπους κατέστρεψε, πόσους ανθρώπους σκότωσε. Το κόσμημα διατηρούσε την πρώτη ομορφιά του, όπως όταν στόλιζε το λαιμό της Σαλκίμ χανίμ. Η Νιμέτ πίστεψε ότι έπρεπε να αλλάξει αυτή η μοίρα. Αυτό το τσαμπί έπρεπε να γίνει το σύμβολο μιας ευλογίας, μιας ευδαιμονίας. Πώς θα μπορούσε να τρυγήσει αυτά τα τσαμπιά για να ζυμώσει το θεϊκό κρασί που θα οδηγούσε μια γενιά στη θεία μέθεξη για όλη της τη ζωή; Η Νιμέτ πίστευε ότι αυτή η τύχη βρίσκεται στα χέρια του ανθρώπου. "Εγώ μπορώ να αλλάξω μόνη μου αυτή τη μοίρα", σκέφτηκε".
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-14-2282-Χ
Book pages: 
317
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Publications Date: 
2010
Book ISBN: 
960-14-2282-Χ
Book pages: 
317
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο