Product

Το πηγάδι

Product

Το πηγάδι και το εκκρεμές

Το πηγάδι και η πηγή

Κωδικός:
128943
Manufacturer: 
Description: 

"Τον θάνατόν σου, Κύριε, καταγγέλλομεν και την ανάστασίν σου ομολογούμεν". Στον αρχαίο αυτό ύμνο της εκκλησιαστικής κοινότητας συμπυκνώνεται ολόκληρο το κήρυγμα των Αποστόλων. Οι χριστιανοί είναι χριστιανοί εάν διακηρύττουν το Σταυρό του Χριστού και μαρτυρούν στον κόσμο την Ανάστασή του. Οι πρώτοι κήρυκες του Ευαγγελίου θεωρούσαν πώς μόνο ένα πράγμα όφειλαν να κάνουν γνωστό: το Χριστό και μάλιστα σταυρωμένο. Για να συμπληρώσουν πως χωρίς την Ανάστασή του, το κήρυγμά τους ήταν λέξεις και φράσεις χωρίς περιεχόμενο.

9,18 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Τον θάνατόν σου, Κύριε, καταγγέλλομεν και την ανάστασίν σου ομολογούμεν". Στον αρχαίο αυτό ύμνο της εκκλησιαστικής κοινότητας συμπυκνώνεται ολόκληρο το κήρυγμα των Αποστόλων. Οι χριστιανοί είναι χριστιανοί εάν διακηρύττουν το Σταυρό του Χριστού και μαρτυρούν στον κόσμο την Ανάστασή του. Οι πρώτοι κήρυκες του Ευαγγελίου θεωρούσαν πώς μόνο ένα πράγμα όφειλαν να κάνουν γνωστό: το Χριστό και μάλιστα σταυρωμένο. Για να συμπληρώσουν πως χωρίς την Ανάστασή του, το κήρυγμά τους ήταν λέξεις και φράσεις χωρίς περιεχόμενο. Ιδιαίτερα κατά την περίοδο της Μεγάλης Σαρακοστής και του Πάσχα το κήρυγμα είναι αφιερωμένο στο Σταυρό και στην Ανάσταση του Χριστού.
Subtitle: 
Κηρύγματα στις Κυριακές της Μ. Σαρακοστής και του Πάσχα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6719-20-0
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ό π. Αντώνιος Πινακούλας γεννήθηκε το 1952 στο Αργύρι Καρδίτσης. Σπούδασε νομικά και θεολογία στην Αθήνα. Εργάστηκε ως τραπεζικός υπάλληλος για δεκαπέντε χρόνια. Χειροτονήθηκε κληρικός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών το 1983 και είναι εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Παντελεήμονος Χαλανδρίου. Από το 1999 είναι μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του περιοδικού "Σύναξη".

Subtitle: 
Κηρύγματα στις Κυριακές της Μ. Σαρακοστής και του Πάσχα
Publications Date: 
2008
Book ISBN: 
960-6719-20-0
Book pages: 
168
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο