Product

Το πλήρες βιβλίο της μαγείας

Product

Το πλήρες βιβλίο του Ζεν

Το πλήρες βιβλίο της ομοιοπαθητικής

Κωδικός:
95869
Manufacturer: 
Description: 

Τα φυτά είναι πηγές φαρμάκων, τόσο για την ορθόδοξη ιατρική όσο και για την ομοιοπαθητική, ο τρόπος παρασκευής και χορήγησής τους, όμως, είναι διαμετρικά αντίθετος. Η ιατρική εξάγει τα ενεργά συστατικά του φυτού, τα συνθέτει με άλλα στοιχεία και τα χορηγεί σε υψηλές δόσεις. Αντίθετα, η ομοιοπαθητική χρησιμοποιεί το πλήρες φυτό και με τη μέθοδο της αραίωσης που αρχίζει από μερικές δεκάδες φορές και φτάνει τα δισεκατομμύρια - και της δυναμοποίησης το κάνει χρησιμότατο θεραπευτικό μέσο.

0,00 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Τα φυτά είναι πηγές φαρμάκων, τόσο για την ορθόδοξη ιατρική όσο και για την ομοιοπαθητική, ο τρόπος παρασκευής και χορήγησής τους, όμως, είναι διαμετρικά αντίθετος. Η ιατρική εξάγει τα ενεργά συστατικά του φυτού, τα συνθέτει με άλλα στοιχεία και τα χορηγεί σε υψηλές δόσεις. Αντίθετα, η ομοιοπαθητική χρησιμοποιεί το πλήρες φυτό και με τη μέθοδο της αραίωσης που αρχίζει από μερικές δεκάδες φορές και φτάνει τα δισεκατομμύρια - και της δυναμοποίησης το κάνει χρησιμότατο θεραπευτικό μέσο. Η ορθόδοξη ιατρική χορηγεί φάρμακα που αντιτίθενται στα συμπτώματα, επιδιώκοντας έτσι την καταστολή τους, ενώ η ομοιοπαθητική χορηγεί εκείνο το φάρμακο που σε ένα υγιές άτομο θα προκαλούσε το ίδιο ακριβώς σύμπτωμα από το οποίο πάσχει ο ασθενής στον οποίο θα δοθεί. Στην ιατρική δίνεται το ίδιο φάρμακο σε ασθενείς με τα ίδια συμπτώματα, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η ιδιαιτερότητα του κάθε ασθενούς. Στην ομοιοπαθητική το φάρμακο που θα δοθεί στον συγκεκριμένο ασθενή είναι διαφορετικό από το φάρμακο που θα δοθεί σε κάποιον άλλο με τα ίδια συμπτώματα, γιατί λαμβάνονται υπόψη οι ιδιαιτερότητες του ασθενούς. Το φάρμακο δηλαδή, δίνεται με βάση τον ασθενή και όχι την ασθένεια. Αυτό το βιβλίο είναι ένας πλήρης οδηγός, γραμμένος σε απλή γλώσσα, χρήσιμο για το ευρύ κοινό αν και ο ομοιοπαθητικός γιατρός μπορεί να ωφεληθεί πολλαπλά από αυτό.
Subtitle: 
Ένας πλήρης οδηγός σε απλή γλώσσα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-069-7
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

O Michael A. Weiner πήρε πτυχίο Bachelor of Science από το Πανεπιστήμιο Σίτι της Νέας Υόρκης, πτυχία Master of Science και Master of Arts στην ιατρική βοτανολογία και την ιατρική ανθρωπολογία από το Πανεπιστήμιο της Χαβάης και το διδακτορικό του τίτλο στη Διατροφική Εθνοϊατρική από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας στο Μπέρκλεϊ. Έχει κερδίσει πολυάριθμους επαίνους και ερευνητικές χορηγήσεις, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται τρεις από το Εθνικό Αντικαρκινικό Ινστιτούτο. Τα άρθρα του έχουν εμφανιστεί σε πολλά επιστημονικά περιοδικά, το πιο πρόσφατο από τα οποία είναι το "The New England Journal of Medicine". Έχει γράψει δεκατέσσερα βιβλία, στα οποία συμπεριλαμβάνονται μπεστ σέλερ όπως το "Eath medicine - Eath foods" ("Γήινη ιατρική - Γήινες τροφές") και το "Maximum immunity" ("Μέγιστη ανοσία"). Ο δρ. Weiner είναι Διεθυντής Ερευνών του Εθνικού Ινστιτούτου Αρθρίτιδας.

Subtitle: 
Ένας πλήρης οδηγός σε απλή γλώσσα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-364-069-7
Book pages: 
372
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο