Product

Το Πολυτεχνείον ευγνωμονούν

Product

Το πολυτιμότερο δώρο

Το πολύτιμο κόσμημα της διάκρισης

Κωδικός:
68247
Description: 

339. To να αντιλαμβάνεσαι όλο τον κόσμο ως τον Εαυτό, είναι το μέσον για να απαλλαγείς από τα δεσμά. Δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο από την ταύτιση του κόσμου με τον Εαυτό. Μπορείς να αντιληφθείς αυτή την κατάσταση αποκλείοντας τον αντικειμενικό κόσμο μέσω προσήλωσης στον αιώνιο Άτμαν.
345. Η τέλεια διάκριση που επιτυγχάνεται μέσω της άμεσης αντίληψης, ξεχωρίζει την αληθινή φύση του παρατηρητή, από τη φύση των αντικειμένων και σπάει τα δεσμά της αυταπάτης που προκαλούνται από την πλάνη (μάγια). Έτσι επιτυγχάνεται η απελευθέρωση και δεν υπάρχει πια μετενσάρκωση.

10,09 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

339. To να αντιλαμβάνεσαι όλο τον κόσμο ως τον Εαυτό, είναι το μέσον για να απαλλαγείς από τα δεσμά. Δεν υπάρχει τίποτε ανώτερο από την ταύτιση του κόσμου με τον Εαυτό. Μπορείς να αντιληφθείς αυτή την κατάσταση αποκλείοντας τον αντικειμενικό κόσμο μέσω προσήλωσης στον αιώνιο Άτμαν. 345. Η τέλεια διάκριση που επιτυγχάνεται μέσω της άμεσης αντίληψης, ξεχωρίζει την αληθινή φύση του παρατηρητή, από τη φύση των αντικειμένων και σπάει τα δεσμά της αυταπάτης που προκαλούνται από την πλάνη (μάγια). Έτσι επιτυγχάνεται η απελευθέρωση και δεν υπάρχει πια μετενσάρκωση.
Subtitle: 
Βιβέκα Τσουνταμάνι
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8448-05-0
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Σανκαρατσάρια (788-820 μ.Χ.) γεννήθηκε στο Καλάντι, ένα μικρό χωριό της νοτιοδυτικής Ινδίας, στην περιοχή όπου σήμερα είναι το κρατίδιο Κεράλα.

Subtitle: 
Βιβέκα Τσουνταμάνι
Publications Date: 
2001
Book ISBN: 
960-8448-05-0
Book pages: 
156
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο