Product

Το πρωταρχικό τρίγωνο

Product

Το πρωτείο του πνεύματος

Το πρωτείο του Πάπα

Κωδικός:
100096
Manufacturer: 
Αuthor: 
Description: 

Για την ιστορία του χριστιανισμού, το πρωτείο του πάπα -είτε ως θεσμός αποδεκτός είτε ως στόχος πολεμικής- είναι ένα καθοριστικό κεφάλαιο.

Από ιστορική και πολιτική άποψη, για την ιστορία της Ευρώπης -και όχι μόνο- είναι στοιχείο απαραίτητο για να καταναοήσουμε την εξέλιξη των θεσμών, των κοινωνικών ιδεών, αλλά και την πορεία των γεγονότων.

Από πού λοιπόν προήλθε και πώς εξελίχθηκε ο θεσμός αυτός που τόσο πολύ ενώνει, αλλά και διαιρεί, ανθρώπους και λαούς; Αυτό είναι το θέμα της ιστορικής αυτής μελέτης.

17,17 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Για την ιστορία του χριστιανισμού, το πρωτείο του πάπα -είτε ως θεσμός αποδεκτός είτε ως στόχος πολεμικής- είναι ένα καθοριστικό κεφάλαιο. Από ιστορική και πολιτική άποψη, για την ιστορία της Ευρώπης -και όχι μόνο- είναι στοιχείο απαραίτητο για να καταναοήσουμε την εξέλιξη των θεσμών, των κοινωνικών ιδεών, αλλά και την πορεία των γεγονότων. Από πού λοιπόν προήλθε και πώς εξελίχθηκε ο θεσμός αυτός που τόσο πολύ ενώνει, αλλά και διαιρεί, ανθρώπους και λαούς; Αυτό είναι το θέμα της ιστορικής αυτής μελέτης.
Subtitle: 
Η ιστορία του από τις απαρχές μέχρι σήμερα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-283-220-7
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Klaus Schatz γεννήθηκε το 1938 στη Γερμανία. Σπούδασε λατινική φιλολογία, φιλοσοφία και αργότερα θεολογία με ειδίκευση στην ιστορία της Εκκλησίας. Ο ίδιος είναι καθολικός ιερέας και ανήκει στο τάγμα των Ιησουιτών. Από το 1975 διδάσκει ιστορία της Εκκλησίας στο Θεολογικό Ινστιτούτο του Αγίου Γεωργίου στη Φρανκφούρτη.

Subtitle: 
Η ιστορία του από τις απαρχές μέχρι σήμερα
Publications Date: 
2005
Book ISBN: 
960-283-220-7
Book pages: 
293
Book Dimensions: 
21χ14
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο