Product

Το πρώτο μου τετράδιο

Product

Το πρώτο μου τετράδιο

Το πρώτο μου τετράδιο

Κωδικός:
100494
Manufacturer: 
Description: 

"Το πρώτο μου τετράδιο" απευθύνεται στους μαθητές της πρώτης τάξης του δημοτικού που ξεκινούν την προσπάθεια εκμάθησης και κατάκτησης του γραπτού λόγου.
Είναι ένα απαραίτητο βοήθημα, γιατί ακολουθεί τη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου "Γράφω και μαθαίνω".
Με τη βοήθεια των ειδικών τετράριγων γραμμών, τα παιδιά βοηθούνται να μάθουν να γράφουν σωστά τα πρώτα γράμματα, λέξεις και προτάσεις, επαναλαμβάνοντας την ύλη του βιβλίου τους 3-4 φορές.

2,75 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

"Το πρώτο μου τετράδιο" απευθύνεται στους μαθητές της πρώτης τάξης του δημοτικού που ξεκινούν την προσπάθεια εκμάθησης και κατάκτησης του γραπτού λόγου. Είναι ένα απαραίτητο βοήθημα, γιατί ακολουθεί τη δομή και την ύλη του σχολικού βιβλίου "Γράφω και μαθαίνω". Με τη βοήθεια των ειδικών τετράριγων γραμμών, τα παιδιά βοηθούνται να μάθουν να γράφουν σωστά τα πρώτα γράμματα, λέξεις και προτάσεις, επαναλαμβάνοντας την ύλη του βιβλίου τους 3-4 φορές. Η προσέγγιση, με τις ειδικές τετράριγες γραμμές, βοηθάει το μικρό μαθητή να κατευθύνει σωστά τις κινήσεις του, έτσι ώστε: -τα γράμματά του να έχουν την ίδια κλίση -όλα τα καμπυλωτά μέρη να είναι τμήματα κύκλου ή κύκλοι -όλα τα ψηλά γράμματα να είναι το ίδιο ψηλά, τα κοντά γράμματα το ίδιο κοντά και τα χαμηλά και με ουρές προς τα κάτω να είναι στο ίδιο ύψος -οι λέξεις να έχουν κανονικές αποστάσεις μεταξύ τους, να βρίσκονται στην ίδια ευθεία και στο ίδιο ύψος "Το πρώτο μου τετράδιο" είναι χρήσιμο και για τους συναδέλφους - δασκάλους, αφ' ενός γιατί δίνουν στα παιδιά την πρότυπη γραφή των γραμμάτων και αφετέρου γιατί εξοικονομούν πολύτιμο χρόνο από την καθημερινή τους εργασία για άλλες παιδαγωγικές και δημιουργικές εργασίες.
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2496-9
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο

Ο Θεόδωρος Γούπος είναι σχολικός σύμβουλος στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση, συγγραφέας εκπαιδευτικών βιβλίων και κριτής-αξιολογητής των νέων σχολικών εγχειριδίων.

Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-04-2496-9
Book pages: 
63
Book Dimensions: 
24χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο