Product

Το πρώτο μου τετράδιο γραφής

Product

Το πρώτο μου τετράδιο ορθογραφίας για την Α΄ και Β΄ δημοτικού

Το πρώτο μου τετράδιο λογικής

Κωδικός:
87673
Description: 

Η ενασχόληση των παιδιών με τα προβλήματα λογικής τα βοηθά στην κατανόηση των μαθηματικών. Μέσα από αινίγματα, προβλήματα και παιχνίδια, τα παιδιά διατυπώνουν υποθέσεις, συγκρίνουν, σκέφτονται, για να μπορέσουν έτσι να προσεγγίσουν ευκολότερα μαθηματικές έννοιες όπως:
ο συνδυασμός, η επίλυση προβλημάτων, η εξαγωγή συμπερασμάτων, η κατάταξη.
Με οδηγό το Μανόλη, το άτακτο λαγουδάκι, το παιδί θα περιπλανηθεί στα μονοπάτια της λογικής, παίζοντας και μαθαίνοντας παράλληλα.

5,51 €

Διαθεσιμότητα: 
Out of stock

Ειδοποιήστε με όταν το προϊόν είναι ξανά διαθέσιμο.

Η ενασχόληση των παιδιών με τα προβλήματα λογικής τα βοηθά στην κατανόηση των μαθηματικών. Μέσα από αινίγματα, προβλήματα και παιχνίδια, τα παιδιά διατυπώνουν υποθέσεις, συγκρίνουν, σκέφτονται, για να μπορέσουν έτσι να προσεγγίσουν ευκολότερα μαθηματικές έννοιες όπως: ο συνδυασμός, η επίλυση προβλημάτων, η εξαγωγή συμπερασμάτων, η κατάταξη. Με οδηγό το Μανόλη, το άτακτο λαγουδάκι, το παιδί θα περιπλανηθεί στα μονοπάτια της λογικής, παίζοντας και μαθαίνοντας παράλληλα. Προσεγγίζοντας τα μαθηματικά με διαφορετικό τρόπο, τα παιδιά θα πάψουν να τα φοβούνται και να τα αντιμετωπίζουν ως ένα ακόμη σχολικό καθήκον. Θα διασκεδάσουν ανακαλύπτοντας έναν εντυπωσιακό κόσμο και θα νιώσουν έτοιμα να τον κατακτήσουν!
Subtitle: 
50 παιχνίδια σπαζοκεφαλιές
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-16-1193-2
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο
Subtitle: 
50 παιχνίδια σπαζοκεφαλιές
Publications Date: 
2004
Book ISBN: 
960-16-1193-2
Book pages: 
64
Book Dimensions: 
23χ17
Publication Place: 
Αθήνα
Cover: 
Μαλακό εξώφυλλο